0 comentaris
15:52
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Ca'l Faiges, a Poblenou del Delta, el producte fresquíssim del Delta de l'Ebre amb delicioses elaboracions autòctones
  
En el carrer principal i més ample de d’aquest petit i singular poble del Delta, que pertany al municipi d’Amposta hi ha Ca’l Faiges, ocupant un ampli local amb nombrosa vegetació com a element decoratiu.

A l’entrada del restaurant familiar trobem el vestíbul, un espai entremig de l’establiment, tranquil i reservat, amb il.luminació càlida. Segueixen dos menjadors interiors amb una decoració típica del Delta, amb la cuina a la vista, i una terrassa o menjador exterior, ple de plantes i llum natural, molt agradable.

Joan Faiges fa més de 40 anys, pràcticament tota la seva vida, s’ha dedicat al món de la cuina. Nascut a l’Ampolla va aprendre l’art dels fogons treballant en restaurants i hotels de Cambrils, fins que l’any 1997 va decidir obrir el seu propi restaurant amb el suport de la seva esposa, també a la cuina, Inés Gargallo.

Ofereixen una àmplia carta i suggeriments, de la cuina tradicional de la comarca, buscant sempre els millors productes del Delta. El rei de la casa són els arrossos que a la carta hi han 12 varietats. El futur del restaurant està garantit amb la filla dels propietaris, Neus Faiges, que ha estudiat a l’Escola d’Hostaleria de Cambrils (actualment està treballant en un prestigiós restaurant de París.

Ampli celler amb quasi un centener de referències, principalment de les comarques tarragonines

Entre les moltes especialitats de la casa cal destacar ostres del Delta, 6 unitats, 14,00; calamars a la romana, 15,00; llagostins del Delta, 23,00; bunyols de bacallà, 11,00; musclos a l’all, 9,00; “grumols” (cloïsses) a la marinera o a la planxa, 24,00; paella de marisc i sípia, 16,50; arròs de la ribera, amb ànec, anguila i caragols de terra, 16,30; paella de llagosta, 40,00; púding de panses amb rom i salsa de xocolata, 5,50; menjar blanc, 4,00.

El vi de la casa és de la D.O. Montsant, 11,00. Per encàrrec ofereix un magnífic menú degustació, amb els principals productes del Delta de l’Ebre de màxima qualitat , en elaboracions autòctones. Una delícia.

Ronda dels Pins, 13 (43549 Poblenou del Delta (Amposta). Tel.: 977 74 27 03 i 627 495 328. Horari de 13,00 a 16,30 i de 21,00 a 23,30. Tanca dilluns i nits excepte els caps de setmana. American Express, 4B, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Correu electrònic: info@calfaiges.cat. Web: www.calfaiges.cat
Fèlix Llovell - 29/09/2020 - 15:52h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.