0 comentaris
10:19
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Importants novetats d'ampliació en Tancat de Codorniu, de Cases d'Alcanar
  
Una inoblidable experiència plenament gratificant és passar uns dies en aquest autèntic paradís tropical, situat als afores de Cases d'Alcanar.

Una important novetat d'aquest any 2020 són les seves noves habitacions "tropicals", de fusta, envoltades de vegetació i amb terrassa i jacuzzi privat que certament són una "passada".

En el terreny gastronòmic les novetats apunten per a principis de l'any que ve la construcció que es troba ja en avançat estat del nou restaurant arrosseria, denominat Els Jardins del Tancat, a l'entrada del resort, que s'utilitzarà també per a la celebració d'esdeveniments, celebracions, banquets i noces.

L'actual restaurant passarà a dir Citrus i serà d'alt nivell gastronòmic. Per a això ja compta amb el fitxatge d'un prestigiós xef, el valencià Aitor López, que després dels seus estudis a l'Escola d'Hostaleria de Castelló va acabar la seva formació en els restaurants de Ricard Camarena.

El concepte de la seva cuina es basarà en productes de proximitat, bàsicament del Delta i de la terra de la zona, com marisc de les llotges de Sant Carles de la Ràpita i de Vinaròs, verdures del Baix Ebre i de les comarques pròximes de Castelló i la tòfona en temporada. Tot això en un menú degustació curt, un altre llarg i una carta a triar els plats.

Actualment, a l'espera d'aquests importants projectes l'establiment ofereix en el seu menjador terrassa molt agradable, davant de la verda vegetació, una cuina mediterrània de marisc, peix i arrossos, sense oblidar les carns, elaborats per Aitor. Com especialitats de la carta d'estiu podem destacar els mol.luscs al cítric, llagostins amb oli a la sal, gamba vermella a l'allada, llobarro a la brasa i pèsols estofats, suprema de turbot amb suc de calamar amb ceba, filet a la brasa amb puré de moniato especiat, coulant de xocolata (66%) de cacau; pastís cremós de formatge; llet batuda de coco i granissat de meló d'Alger. També ofereix un Menú arrossos, 35,00 euros i un Menú degustació, 42,00 euros.
Tancat de Codorniu en un terreny, completament emmurallada, que té més de 2.500 tarongers en plena producció. La masia -situada al centre de la gran finca, que és un autèntic oasi a prop del mar-, és del segle XIX i va ser lloc d'estiueig del rei Alfons XI. Rehabilitada com a hotel fa uns anys per l'arquitecte barceloní, Àngel Llasera, que és el seu propietari, es va inaugurar el 2002 i s'ha convertit en un hotel molt exclusiu, encantador, amb 21 habitacions i suites. Ideal per a una escapada !!!

Finca Tancat de Codorniu. Ctra. Nacional, 340; km. 1059. Cases d'Alcanar. (43480) Alcanar. Tel.: 977.737 194. No tanca. American Express, Master Card, 6000 i Visa. Cadena Rusticae. Preu de l'habitació doble és de 121/150 euros / dia, segons temporada. Reobert des de: juny 2020. email: info@tancatdecodorniu.com
Web: www.tancatdecodorniu.com
Fèlix Llovell - 31/08/2020 - 10:19h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.