0 comentaris
09:54
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Els restaurants de les comarques tarragonines tornen a la vida
  
Després de mesos tancats, afortunadament en aquesta marxa a la tornada a la normalitat, els restaurants de les comarques de Tarragona tornen a tenir vida, encenent fogons i brases, obrint terrasses i elaborant menjars per emportar o prendre-hi.

La restauració tarragonina de mica en mica es posa en marxa i a peu del canó anuncia en la majoria dels casos les seves ofertes en les xarxes socials, especialment Facebook, perquè els seus comensals facin les pertinents reserves o encàrrecs.

Fent una ullada trobem, entre altres aquestes interessants propostes per sol.licitar l'entrada domiciliada, passar a recollir al restaurant o degustar a la terrassa, d'acord amb la normativa de seguretat establerta.

A Tarragona, Xavi Fernández en el seu establiment Seasons a dues passes de la catedral ofereix canelons de llamàntol amb vinagreta de ceps, carpaccio de gamba vermella, patates farcides de carn, arròs a la marinera, fideuà d'escamarlans, pastís de formatge o de xocolata ...

A Ulldecona, Jeroni Castell a Les Moles té suggeriments com el tàrtar de tonyina vermella Balfegó, pop a l'allipebre, costella de porc, fideuà amb allioli, garrofes mimètiques de xocolata i plàtan ...

En Siurana, Els Tallers presenta rosbif de cérvol amb toffee de foie, piquillo farcit de brandada de bacallà i pastís de cranc amb olives negres, entre altres plats.

A la capital de Priorat, Falset, Matías en el restaurant Quinoa ofereix una rica cuina de brasa elaborada en Josper, que dóna molt de joc i postres casolanes; més endavant faran una venda on line a través del web que estan preparant.

A Cambrils, Casa Macarrilla també ofereix exquisideses marineres per emportar.

I a Salou, aviat se sumarà a la llista La Goleta amb la seva excel•lent cuina mediterrània.

En l'Ametlla de Mar, El Molí dels Avis presenta una carta amb foie micuit, cues de llagostins arrebossats amb salsa Tereyaki, bunyols de bacallà artesanals, calamars a la romana, paelles, arrossos, suquet de llenguado, etc.

Això si, no oblideu trucar per l'encàrrec o la reserva. Al web www.guiagourmand.cat trobaran tots els telèfons, adreces i àmplia informació de cada restaurant recomanat per la citada guia que porta 28 anys en el mercat.
Fèlix Llovell - 16/05/2020 - 09:54h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.