Sara Nicolàs, xef del Voramar, d'Altafulla, guanya el primer concurs de TV3 'Pop Up Xef',  presentat per Marc Ribas
Sara Nicolàs, filla i néta de la família propietària del restaurant Voramar, “Cal Vitali”, d’Altafulla, va néixer i créixer entre fogons. Va estudiar a l’Escola d’Hostaleria de Cambrils i va madurar al costat de xefs amb estrella ... » continuar
Fèlix Llovell - 23/11/2020 - 21:40h
Calafell llança una campanya per donar suport als seus establiments km0
Local i tradició són dos adjectius arrelats en la cultura i l'ADN de Calafell. Aquest poble pesquer de la Costa Daurada té en els seus petits comerços i restaurants una joia turística, actiu pràcticament els 365 dies de l'any. Per això, el ... » continuar
Fèlix Llovell - 05/11/2020 - 12:02h
L'Hostal Sport es reconverteix en espai de treball
Davant la segona onada de tancaments de restaurants i bars a Catalunya, i la davallada del turisme, l’Hotel Hostal Sport, seguint la tendència nacional i internacional, ha optat per reconvertir algunes de les seves habitacions en espais de ... » continuar
Fèlix Llovell - 30/10/2020 - 10:51h
Restaurant Sol, cuina marinera tradicional i evolucionada davant el Port pesquer de l'Ampolla
Al 1967 el matrimoni format per José Llambrich i Teresa va obrir l'hotel Ampolla Sol, a manera d'hostal per a hostes i restaurant a la primera planta, situat enfront del port pesquer de L'Ampolla, amb el nom de Sol. A ell pot accedir-se per ... » continuar
Fèlix Llovell - 30/10/2020 - 10:41h
L'Hotel Monument Mas Passamaner es reinventa
L’hotel Monument Mas Passamaner posa a disposició de totes aquelles persones que vulguin l’opció de disfrutar d’una ‘Experiència de Dia’ de dilluns a divendres. Aquesta ‘Experiència de Dia’ està destinada per a persones que vulguin ... » continuar
Fèlix Llovell - 19/10/2020 - 09:15h
Carbayu, cuina mediterrània de proximitat i de temporada al centre del Morell
Des del passat 2019, el matrimoni Christian i Raquel porten aquest restaurant que ocupa una antiga casa senyorial del 1750 que va ser de la marquesa del Morell coneguda com “La Dolça”, situada al centre de la població del Morell. El nom de ... » continuar
Fèlix Llovell - 14/10/2020 - 11:35h
Ferran Cerro Restaurant, una gran cuina amb nou local a Reus
El jove reusenc, Ferran Cerro després dels seus estudis a l’escola d’Hostaleria de Cambrils va començar a fer estatges al Celler de Can Roca i a l’Arzak, per ja entrar a treballar amb la Carme Ruscalleda i amb el Sergi Arola, a Madrid. Amb ... » continuar
Fèlix Llovell - 14/10/2020 - 11:07h
Les Terres de l'Ebre reconegudes per cinquè any consecutiu com una de les 100 millors destinacions sostenibles del món
L’associació Global Green Destinations ha reconegut la marca turística Terres de l’Ebre com una de les 100 millors destinacions turístiques sostenibles del món per cinquè any consecutiu. El seu valor mediambiental fa que segueixi entre les ... » continuar
Fèlix Llovell - 13/10/2020 - 11:49h
Al Lamborghini, la cuina italiana i espanyola a Cambrils
Darrera de la bona cuina italiana, argentina i espanyola, a Cambrils, esta un entusiasta empresari, Emiliano Garabini, que juntament amb la seva dona, Isabel, ja té quatre restaurants a la marinera vila: Al Lamborghini, Puerto Madero, Moraima i ... » continuar
Fèlix Llovell - 09/10/2020 - 10:23h
Amonaren Etxea, gastronomia basca a Botarell amb flaire de Caserio
Aingueru Rodríguez va decidir plegar de la seva professió com a tècnic industrial i fer un pas endavant en el món de la cuina. Aquest donostiarra «de los pies a la cabeza» va obrir ara fa un lustre l’asador-sidreria Amonaren Etxea, un ... » continuar
Fèlix Llovell - 09/10/2020 - 09:57h
1 2 3 4 5 6 7 ... 304
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.