0 comentaris
13:11
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Abans que acabi el mes de juny s’adjudicaran les obres del Complex Esportiu Sant Jordi
  
El resultat del concurs per adjudicar les obres de remodelació integral del Complex Esportiu Sant Jordi es faran públics a finals del mes de juny.

Durant el mes de març d’aquest any es van presentar quatre grups d’empreses al concurs d’adjudicació. L’estudi de viabilitat es va pressupostar en 8 milions, de les quatre empreses que s’han presentat, la que té el pressupost més baix ho fa amb 11 milions d’euros i la que té el pressupost més alt ho fa amb 20 milions d’euros. El Delegat d’Esports del Govern, Francesc Aguiló, ens ha informat que ara mateix la Vicepresidència està estudiant les propostes i a finals d’aquest mes farà pública la resolució del concurs.

Segons Aguiló el macro equipament del complex comptarà amb una piscina coberta, tres sales esportives o una sala equivalent d’una superfície no menor a 1.000 metres quadrats, una pista poliesportiva de 44 x 22 metres i un pavelló triple poliesportiu, també es contempla un espai per a l’institut Vidal i Barraquer. Es tracta que esdevingui un centre de serveis esportius per a tota la població de Tarragona d’alt rendiment esportiu i social.

El complex Sant Jordi de Tarragona, propietat de la Generalitat, ocupa una superfície de més de 7.000 metres quadrats i compta amb dues piscines a l’aire lliure, un pavelló poliesportiu, una pista poliesportiva i un frontó. El complex està tancat a l’espera de fer-ne una remodelació integral per adequar-la a les necessitats. L’estat en que es troba actualment és totalment deplorable. S’acumula la deixalla i hi han males olors, cosa que afecta als veïns de la zona.

El projecte d’acondicionament de les instal·lacions és un tema que porta paralitzat des de fa anys. La responsabilitat s’ha anat passant de mans municipals a mans del Govern de la Generalitat sense trobar una solució comú, afegint-hi els canvis de govern tant del propi consistori com del Govern català. Sembla que ara es veu una llum verda a aquesta desproporcionada deixadesa que al cap i a la fi qui ho paga són els propis ciutadans que no poden gaudir d’un espai idoni per a la realització d’esports al mateix centre de la ciutat.

Les seves dimensions, la idoneïtat del seu emplaçament i els nous hàbits esportius de la població exigeixen que la intervenció a realitzar optimitzi l’oferta esportiva del complex, més enllà de la simple posada al dia de les instal·lacions.
Pili Domínguez - 12/06/2008 - 13:11h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.