Concert de Sardanes 'El Magí de les Timbales', al Camp de Mart
  
"El Magí de les Timbales" és un concert de sardanes i música per a cobla que té com a objectiu la recuperació́ -després d'una important tasca de recerca-i presentació en públic de diverses sardanes de compositors de la ciutat de Tarragona, amb una extraordinària selecció d'autors, alguns d’ells poc coneguts, d’altres completament oblidats, però tots ells amb trets musicals molt interessants.

Podrem escoltar a la primera part sardanes de Josep Maria Malato, Josep Gols, Mn. Josep Maria Llorens i Joan Andreu. Seguirà el Ball de Nanos del mestre Joan Juncà, per tancar amb la primera audició a la ciutat de la suite per a cobla en quatre temps Records d’Irlanda, d’en Rafael Guinovart.

La segona part estarà formada íntegrament per sardanes: podrem escoltar una sardana del mestre Xavier Gols, tindrem l’estrena del tarragoní d’adopció Francesc Rius, podrem gaudir de dues de les sardanes finalistes al certamen de composició Ciutat de Tarragona 1984, d’en Rafael Blanch i de la Pepita Llunell, per acabar amb sardanes de dos compositors contemporanis, l’Alfred i l’Anna Abad, pare i filla, tarragonins i vinculats estretament amb l’Agrupació Sardanista Tarragona Dansa.

En definitiva: un concert de temàtica 100% tarragonina, que estarà sota la direcció musical del jove director selvatà̀ (afincat a Tarragona) Miquel Massana i Cogul, com a director convidat, i que comptarà amb les interpretacions musicals de la cobla Reus Jove.
Redacció TT - 18/08/2020 - 10:33h
una suggerència
20/08/2020
14:12
Per què no les pengeu al youtube?
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.