L'organització del XXVIII Concurs de Castells treballa perquè se celebri en les dates previstes
  
Quan falten menys de cinc mesos per a la seva celebració, l’organització del XXVIII Concurs de Castells de Tarragona fa setmanes que ha iniciat les feines per tirar endavant l’edició d’aquest 2020.

Davant l’actual situació de confinament i d’alerta sanitària, l’Ajuntament de Tarragona contempla tots els escenaris possibles que poden afectar el Concurs, però treballa amb l’ànim que es pugui celebrar en les dates previstes, el 27 de setembre a Torredembarra i els dies 3 i 4 d’octubre a la Tarraco Arena.

En els pròxims dies es convocarà, tal com estava previst, el Consell Assessor del Concurs, format per representants de les quatre colles de la ciutat de Tarragona, les sis primeres colles classificades en l’edició anterior, periodistes i experts del món casteller. Aquest mes d’abril també s’ha constituït l’equip de comunicació del certamen.

Ara per ara, l’organització no descarta que des del Consell Assessor, tenint en compte l’evolució de la situació actual, es puguin plantejar diverses consideracions sobre alguns aspectes de la metodologia del Concurs, per tal d’adaptar-se a l’excepcionalitat de la temporada que s’està vivint. Les decisions es prendran en consonància amb el que plantegin les colles que el protagonitzen i la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC), i seguint sempre les mesures de seguretat que acordin les autoritats sanitàries.

Una vegada més, el Concurs de Castells de Tarragona s’està organitzant amb l’objectiu de seguir sent l’espectacle casteller més gran del món i també la gran festa de trobada de tot el món casteller.
Redacció TT - 04/05/2020 - 13:53h
AIAFP
04/05/2020
15:54
Supongo que els castells de gama extra serán els pilars de un, sense pinya ni folra ni manilles, y separados unos de otros a dos metros de distancia.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.