L'Ajuntament es compromet en millorar el manteniment del Patrimoni romà de la ciutat
  
Fotografia: Mauri
L'Ajuntament de Tarragona, mitjançant la Conselleria de Patrimoni, ha expressat aquest dilluns el seu compromís per millorar el manteniment del conjunt arqueològic de Tàrraco.

El conseller de Patrimoni, Hermán Pinedo, s'ha reunit aquest migdia, a petició pròpia, amb Jordi Tresserras, vicepresident del Consell Internacional de Monuments i Espais (ICOMOS), entitat vinculada a la UNESCO que recentment va emetre un informe que avaluava l'estat de conservació del patrimoni.

Durant la reunió s'ha constatat l'enorme valor i la rellevància del conjunt arqueològic de l'antiga Tàrraco. Les dues parts també han coincidit en la necessitat de millorar l'estat de preservació d'alguns dels monuments i per aconseguir-ho Pinedo ha mostrat el compromís del nou equip de govern de millorar el manteniment d'aquests espais.

Segons Pinedo, "la trobada ha estat satisfactòria, amb molts punts de coincidència entre ambdues parts sobre les potencialitats i les línies de treball del patrimoni de la ciutat. El salt qualitatiu que ha de permetre la millora del manteniment del conjunt arqueològic, ha d'anar unit a altres mesures, com el reforç dels lligams amb la Generalitat com a administració propietària d'espais com el Teatre romà i el Fòrum de la Colònia i la posada en marxa del pla director del circ".
Redacció TT - 16/07/2019 - 07:18h
Oriol txec
20/07/2019
06:07
Que comenci per retirar els plàstics grocs que embruten i denigren la muralla romana. Poca vergonyes.
Pinedo?
17/07/2019
20:30
Bufff. Que no os pase na! Este sujeto es comprable .
yo
17/07/2019
07:47
Y una buena muestra de ello, es mantener los lazos amarillos colocados en la muralla, con objeto de ahuyentar a las palomas.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.