Jordi Martí Font presenta el llibre 'Tarragona desballestada'
  
L'autor ens fa 5 cèntims de la presentació i del contingut del llibre:

"El proper dijous 11 d'abril, a les 19.30h, presentarem als Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat (c/ Major, tot i que entrada per la porta posterior de l'edifici a aquella hora), el llibre "Tarragona desballestada (Lleixiu de cendra i pixum)". Quedeu convidades i convidats

Comptarem amb la participació de l'autora del pròleg, Laia Estrada, de l'autor de l'epíleg Gianni Sarno; i del cantautor Marc Cortadellas, que interpretarà "El blues de Tarragona".

EL LLIBRE: «Aquest és un recull d’articles que podríem considerar continuació i alhora complementari del que l’autor va publicar ara fa poc més de deu anys, el 2008, al voltant de les lluites socials esdevingudes al Camp mentre a una de les capitals, Tarragona, hi governava Joan Miquel Nadal. Si aquell portava per títol "Ni Nadal ni Setmana Santa. El Camp: deu anys d’opinió crítica", aquest també utilitza el cognom de l’actual encarregat de la finca per posar-se títol: Tarragona desballestada. Lleixiu de cendra i pixum.

Com si fos un Atila aficionat, Josep Fèlix Ballesteros ha superat en acumulació de desastres l’anterior etapa del poderet tarragoní caracteritzada per la total impunitat nadalenca i per l’acumulació de desastre i mala gestió; i mira que era difícil d’aconseguir, però amb la mateixa estructura putrefacta i tenint en compte els anys passats ha aconseguit afonar més encara la ciutat. Això sí, si bé Nadal va ser capaç d’intentar fer net en el seu propi govern a partir de l’escàndol de Terres Cavades, Ballesteros ha estat incapaç de fer net de res, ni tan sols de la ciutat, sotmesa a una acumulació de merda difícil de superar com a conseqüència d’una absoluta mala gestió d’uns diners destinats al contracte de la brossa que serveixen per al que serveixen…»

L’AUTOR: L’autor, Jordi Martí Font, de Marçà, ha estat i és membre de molt diverses organitzacions i entitats culturals, sindicals i polítiques, des de la CUP de Tarragona fins a al CGT de Catalunya, passant per diversos casals i ateneus. Els darrers tres anys i mig ha estat regidor de l’Ajuntament de Tarragona per la CUP i és autor de llibres com Visca la Terra, visca l’Anarquia, Crema Londres a Tarragona, Les paraules són punys o Llibre Negre. És doctor en Filologia Catalana per la URV amb una tesi doctoral sobre Josep Llunas i la construcció de l’anarquia en català i és professor de Llengua i Literatura Catalana i Arts Escèniques a Secundària.
Redacció TT - 08/04/2019 - 08:50h
recomanacions
09/04/2019
19:10
Podria ser que el Camí de la Cuixa no es deixa que s'eixampli perquè hi viu el Nadal?
compromés
09/04/2019
17:10
allí estarem.
ummmmm
08/04/2019
17:06
Promet
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.