El Teatre Tarragona recuperarà l'activitat a l'estiu
S'ha iniciat expedient per depurar possibles responsabilitats
  
Fotografia: Mauri
Fotografia: Mauri
Després de la caiguda d’un tram del fals sostre de la sala, i fetes les primeres avaluacions per part dels tècnics municipals s’ha pogut corroborar que la causa més probable ha estat una incorrecta execució en la instal.lació del fals sostre. Tot i no afectar a l’estructura del teatre sí que es tracta d’una situació greu que cal solucionar amb la màxima urgència possible per evitar mals majors.

A partir d’aquest moment els serveis tècnics municipals han aconsellat que es procedeixi al desmuntatge de tot el fals sostre de cartró-guix afectat i la seva correcta reposició, seguint la normativa actual que regula la instal•lació dels falsos sostres. La previsió és que les tasques es realitzin durant la primavera i es pugui reobrir a l’estiu.

Paral.lelament, l’Ajuntament ja ha activatel protocol previst en aquests casos per tal de que la companyia d’assegurances es faci càrrec dels costos derivats d’aquest incident.

La consellera de Cultura, Begoña Floria, ha explicat que els serveis tècnics municipals i el personal de Cultura han treballat amb la màxima celeritat per garantir la seguretat i establir quines han de ser les actuacions per poder reobrir el teatre en el menor temps possible, davant d’uns fets greus i inesperats que s’han tractat amb la màxima urgència. Així mateix la Consellera ha donat les ordres oportunes perquè s’iniciï un expedient per depurar possibles responsabilitats de les parts intervinents en el procés constructiu del teatre.

L’objectiu és poder reobrir l’equipament amb normalitat l’abans possible. Des de l’àrea de Cultura, ja s’està treballant per tal que la programació es vegi afectada el menys possible. Els canvis es van comunicant puntualment.
Redacció TT - 27/02/2019 - 18:36h
veu ciutadana
28/02/2019
18:41
UN ARQUITECTO GENIAL NO HAY MAS QUE VISUALIZAR EL EDIFICIO DEL DIARI DE TARRAGONA QUE TUVIERON QUE INVADIR SUELO URBANO POR QUE SE IBA PARA ABAJO.Y COMO SE CONSTRUYO EL TEATRO CASI SE VAN ABAJO LAS CASA ADYACENTES.
ondia
28/02/2019
14:58
I ohi havia un controlmunicipal?
ui ui
27/02/2019
19:58
Pagaran?
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.