0 comentaris
16:02
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Després del despreniment al Teatre Tarragona la Conselleria de Cultura actualitza la programació dels Teatres
  
La Conselleria de Cultura informa dels emplaçaments i calendaris definitius dels propers espectacles de la temporada dels Teatres de Tarragona, a causa de les incidències al Teatre Tarragona:

• El concert del grup tarragoní, Vergüenza Ajena, previst pel divendres 1 de març a les 22 h, queda ajornat al divendres 10 de maig a la mateixa hora.Els espectadors que assisteixin a la nova data poden mantenir la mateixa localitat. Es retornarà l’import de la localitat a públic que ho demani.

• L’obra Jane Eyre, prevista pel dissabte 2 de març a les 21 h, es trasllada al Teatre Metropol, el mateix dia i mateixa hora en què estava prevista.

• L’espectacle Certamen DragQueens&Drag King, previst pel diumenge 3 de març, es trasllada al Teatre Metropol, el mateix dia i mateixa hora que estava previst.

La reubicació dels espectadors que han comprat les entrades per a la representació de Jane Eyre i pel Certamen Drag Queens & Drag King es farà telematicament per les localitats adquirides a través de Tàrraco Tiquet i presencialment a qui les hagi comprat per taquilla que, per tramitar les reubicacions, tindrà el següent horari: divendres 2 de febrer, de 11 a 13 i 17 a 19 h, a les taquilles del Teatre Tarragona, i dissabte, de 18 fins l’inici de l’espectacle, a les taquilles del Teatre Metropol.

• L’obra Dos pits i una Poma, prevista pel dijous 7 de març a les 21 h, amb motiu del Dia de la Dona treballadora, es farà al Teatre Metropol, al mateix dia i a la mateixa hora.

• El concert RinaldoAlessandrini& OCM, previst pel dissabte 16 de març a les 21 h, es trasllada a la Catedral, el mateix dia i a la mateixa hora.

• Se suspenen la Gala de Dansa prevista pel dissabte 9 de març i el concert d’Alexander Ullman&OBC, previst pel 22 de març.

• En relació a l’espectacle Maremar, programat per al 16 de febrer i suspès per la incidència al Teatre Tarragona, s’està treballant amb la companyia per a una nova data, probablement el 24 o 28 de març, i es resta a l’espera només de les disponibilitats dels actors. La representació es faria al Palau de Congressos. La confirmació definitiva es comunicarà el més aviat possible.

A partir del dia 6 de març, es farà el retorn dels diners dels espectacles suspesos al públic que no pugui assistir a les noves dates. En el cas dels espectadors que compressin per Internet entrades per a espectacles suspesos, el reintegrament es farà automàticament. Per a les persones que vulguin modificacions o que compressin entrades directament a taquilles, s’han d’adreçar a aquestes mateixes oficines en horari habitual.

Pel que fa a l'estat del Teatre Tarragona, es continua a l'espera de disposar d’un dictamen tècnic definitiu sobre les actuacions que pugui requerir l'equipament.
Redacció TT - 25/02/2019 - 16:02h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.