0 comentaris
18:44
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Exposició fotogràfica 'Dos visions de l’Índia'
  
El Sindicat de Periodistes de Catalunya organitza l’exposició fotogràfica “Dos visions de l’Índia”. L’exposició, que es podrà veure a l’Antiga Audiència de Tarragona del 3 al 26 de març, és un mostra dels treballs de Luis Díez Solano i de Salvador Campillo premiats al Festival Internacional de Fotoperiodisme VISA de Perpinyà.

LUIS DÍEZ SOLANO presenta una col·lecció de fotografies que mostren una mirada sincera i senzilla que no busquen plasmar allò típic, exòtic o xocant d’aquest país sinó una aproximació a la humanitat. “Vaig buscar un creuament de mirades. M’interessava especialment la gent i vaig intentar captar-la de manera que tot el que es veiés a la imatge fos coherent i exempt de sofisticacions. D’aquí el títol “Briznas”, que entenc com pessics o trossets del meu segon i estimat país, que m’ha aportat una riquesa de sentiments que, en part, es mostren en aquesta recopilació”, afirma l’autor.

SALVADOR CAMPILLO mostra el seu reportatge realitzat a Calcuta on arriben molts voluntaris per ajudar als centres d’ajuda als més necessitats. L’experiència marcarà la seva vida per sempre. Campillo va fer aquestes fotografies a centres de la Mare Teresa de Calcuta i de Newligth en els quals, independentment de ser religiosos o laics, regna la voluntat de donar una oportunitat a la vida.

Luís Díez Solano i Salvador Campillo van rebre el premi VISA OFF de fotografia professional el 2006 i el 2008 respectivament.
Redacció TT - 02/03/2009 - 18:44h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.