‘Enyorada Tarragona’, primer seminari sobre la cultura jueva a la ciutat
Ja s'han iniciat les excavacions arqueològiques a Ca la Garsa
Els dies 27 i 28 de novembre se celebrarà el primer seminari “Enyorada Tarragona”,amb el que, l’Ajuntament de Tarragona i l’Associació de Relacions Culturals Catalunya-Israel (ARCCI), volen fer una aproximació general a la realitat del món jueu a Catalunya.

Aquesta és la segona tasca del projecte que l’ajuntament va signar fa uns mesos amb ARCCI i que complementa la conferència que va tenir lloc al juny d’aquest any.

El seminari es realitzarà a Casa Canals i per a poder assistir-hi caldrà prèvia inscripció i una quota de 30 euros. Tot i això, es realitzaran activitats obertes al públic, com per exemple la conferència de dijous 27 de novembre, sobre la identitat dels jueus catalans a càrrec de la Dra. Teresa Calders o el concert de música jueva de divendres 28, a càrrec del violoncel·lista Jurgen van Win.

Per la seva banda, Rosa Rossell ha explicat que les excavacions a Ca la Garsa s’han començat aquesta setmana, “però encara no sabem la seva durada tot i que esperem que a finals de gener estiguin acabades”. A partir de les conclusions de les excavacions arqueològiques, es podrà decidir el futur de l’edifici.

Per veure el tríptic feu click aquí.

Per conèixer en detall el programa feu click aquí.
Documentació addicional
Pili Domínguez - 22/11/2008 - 10:08h
Carme
24/11/2008
09:00
Vaja un pastís. Un saludillo
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.