p.m.v
09/12/2020
12:41
De veritat ho diu això?

"un projecte de revitalització que implicava la construcció d’un hotel (cost zero pels ciutadans)"

"l’enorme benedicció per a la ciutadania d’operacions semblants, tant en forma de dotzenes i dotzenes de treballs per la construcció com després per l’explotació d’aquest i d’altres ressorts, com un nou hotel prop de la Llarga"

"de que Tarragona surti al mapa dels llocs atractius i glamourosos"

" tèxtils grocs i potenciació de mamadetes i festejos múltiples"

" i el provincianisme més estrepitós mentre ens anem convertim ineluctablement en un culet de món, amb un cert passat històric i poc més, de la Macro-Barcelona. Trist llegat, Pau."
p.m.v.
09/12/2020
13:15
"hauria de llegir R. Bregman, S. Pinker o H. Rossling per a entendre que no només és possible"

¿? Sóc un incult. Qué diuen?

Ja ho miraré...
L Mariús
09/12/2020
17:38
Avui dia es impensable construir sens tenir en com te el medi ambient.. respecte i sostenibilitat! Te tota la rao! L arquitecte Monravá, s hauriad “ promocionar” x les seves obres q embelleixen i honoren Tarragona. Esplèndid final l anècdota del diví Octavi, el “ nostre” Cesar August,a qui tant li complagué la Tarraco., imperial, d ença. Agraïm el seu erudit article.
L. Mariús
Tarraco abans, Tarragona després.
10/12/2020
14:34
Tarragona la va descobrir l'Imperi Romà. Coneixedors del bon clima que gaudeix Tarragona (a Tarragona fa bon Sol) van portar-hi a descansar les seves legions romanes. Com que va agradar tant el lloc, aleshores aquí va néixer la ciutat romana de Tarraco.
Toni
10/12/2020
16:18
No conec bé el projecte d’hotel que pensave fer-se ala zona. Només he vist el concejal de territori (del qui no recordó el nom) mostrant a la prensa un foto-montatge amb la fotografia de l’espai en qüestió i un gran volum colorejat de color rosa que se suposa que era l’hotel. Tant el color com les dimensions causaven un gran impacte paisajístic a l’observador, de manera que era fàcil crear un ànim de rebuig en la ciutadania. Evidentment ni jo ni nigú amb un mínim de gust vodríem un projecte d’aquestes característiques, però estic segur que hauria estat possible una solució intermitjà fent un edifici armònic amb l’entorn i alhora recuperar una bona part d ela finca per a espai públic.
Toni
10/12/2020
16:20
Tots hi guanyàvem perquè lalternativa que se’ns presenta a curt i mig termini és el gaudi del mateix espai degradat (i perillós) sense la tanca perimetral, de manera que haurem guanyat ben poc després de tant de temps
M A P
12/12/2020
10:20
A Toni: Abans de res gràcies per llegir-me i per comentar.
Respecte l'impacte visual, si un està acostumat a veure una silueta, qualsevol actuació la "canviarà". Agradi o no el resultat (va a gustos) aquest és subjectiu. Si recuperara una silueta "natural" és el que importa, enderroquem la catedral, les muralles i el seminari, que així recuerarem la silueta del turó de Tgn!!
Ara, pensi en una cosa. Vagi a un barri de la ciutat. Reuneixi tots els joves amb més o menys qualificació professional o sense cap. I expliqui'ls: Gràcies a la decissió de Ricomà, alguns de vosaltres MAI TROBAREU FEINA. Però podreu anar a olorar farigoles a la Savi, mentre el pas de la gent no acabi per treure-les tote
M A P
12/12/2020
10:39
A L. Marius,

Gràcies per llegir i per comentar. Veient l'estat de conservaciódel medi natural de Tarragona, esfereeix que algú pugui afirmar que arrassar la Savinosa redundi en alguna mena de benefici per al medi. Pel que fa al patrimoni no cal dir-ho. I pel que fa a la sostenibilitat encara menys.
Juanjo
20/12/2020
13:05
Sea cual sea la causa no se me negará que es un poco raro que un edificio que lleva cuarenta o cincuenta años abandonado no sea ni derruido ni rehabilitado ni nada. Y si no es un edificio sino dos o tres o cuatro la cosa es más rara todavía.

Tarragona tiene mucho potencial. Pero hoy por hoy es una ciudad absolutamente mediocre.
error que es fa sovint
21/12/2020
12:59
L'Honorable Sr. Josep Veciana em va donar classes de català. Em va ensenyar que en català es nega dues vegades. Per tant, el correcte seria MAI NO TROBAREU FEINA.
M A P
15/01/2021
08:43
Juanjo, error que es fa sovint.
Gràcies per comentar