cuidar i protegir el rellotge del Moll
06/08/2020
18:17
El rellotge del Moll hauria de ser respectat i estimat per ser el símbol autèntic del Port de Tarragona.
S'haurien d'anul·lar les places d'aparcament que l'envolten i a canvi construir-hi un vistós jardinet que realcés la figura del rellotge.
Juanjo
07/08/2020
11:38
Buena noticia.

A ver cuando se une Tarragona para acabar la Catedral.
I si el canviem de lloc?
11/08/2020
01:53
El que està clar és que o s’arranja tota la zona pròxima al rellotge per posar-lo en valor i donar-li protagonisme o es mou el rellotge a la placeta amb palmeres de baix al Moll de Costa indicant el lloc original i així tenir un lloc protagonista a la zona i evitar el degradat et que tornarà a patir en breus on està ara i on degut a l’evolució de la ciutat, ja no hi pinta res.
hi tinc molts records
13/08/2020
10:47
El que no entenc és perquè li donen tanta importància al Far que va venir del Delta i tan poca al Rellotge del Moll, que és autèntic de Tarragona.
Per a mi està bé allà on està. Caldria treure-li els cotxes de la vora i fer-hi un jardí que l'embolcallés. Té història aquest rellotge de Tarragona. Sobretot per als que treballaven al Moll.
De jovenet quan vivia amb els pares, a la part baixa del carrer Apodaca, podia saber l'hora que era només sortint al balcó. Moltes vegades també m'hi vaig passejar i pujava les escaletes que hi ha.