Alegria
01/10/2015
13:54
Estoy harto de lo de siempre, las mismas criticas,las denuncias,las quejas. Unámonos y echemos fuera toda esta gente que solamente sirven para venderse sus imágenes y para ir chupando a costa del ciudadano.
Republica Bananera
01/10/2015
14:24
L'ajuntament fa i desfà com vol sense cap tipus d'explicació.
Vols ficar mes taules a la borera??? , tranquil que talem arbres i ens quedem tant amples.
improvisació
01/10/2015
15:04
Què ha descobert aquest, ara! Quantes vegades s'obren les voreres per fer una rasa i posar-hi un servei? I després n'obren una altra per posar-hi un altre servei? I així successivament. Que si ho tinguessin tot planificat en una rasa hi podrien posar tots els serveis d'una vegada.
Estanislau Yxart
02/10/2015
14:07
Ja podria ser l'ajuntament tan ràpid també en donar explicacions sobre el despropòsit de l'enderrocament de la casa del carrer d'Yxart cantonada amb Estanislau Figueres. Es va començar a l'abril i ara porta dos mesos parat. Això si, la vorera segueix tallada no sigui cas que per error deixem de fer la vida difícil als veïns i comerciants.

Com és que una actuació simple com un enderroc que ha de durar 3 o 4 setmanes està durant ja sis mesos? Com és que està parat l'enderrocament?

Compensarà l'ajuntament els comerços? i als veïns? especialment els que estan a Estanislau amb la vorera tallada als dos costats per culpa d'aquest enderroc i de l'obra de més amunt quasi amb rambla vella!
han perdut els papers
03/10/2015
01:10
A TGN les obres es fan eternes, o es fan nyaps i pedaços.