fondista
28/11/2013
12:27
Aquest no és un problema, él veritable problema és que hi ha un parquing gestionat per una fundació a cambi del manteniment del parc francolí i per la nit no hi ha llum a la meitat de faroles, les fustes de les baranes estan pel terra amb el perill que comporta etc etc... El problema de la il.luminació ja que parlo, també està al passeig del miracle i a bona part de l'ermita de la salut etc... es molt trist que no fotin fora als incompetents, estic segur que hi ha gent amb ganes de treballar que faria que aquesta ciutat estiguès molt millor, i si me deriven als incívics, dons que la Guardia Urbana treballi d'una vegada per totes i sino ens l'estalviem!. gracies Nuria per la teva crítica.
Paco Joneslos
28/11/2013
13:13
Chapeau a la Núria y todavía más al fondista.

Habría que añadir la falta de sustitución de farolas fundidas en el camino del Loreto y en la calle Malato (detrás de la piscina y colegio del Serrallo.

También de paso vale la pena comentar la falta de mantenimiento de muchas fuentes, que o bien no sale agua, o están encharcadas por falta de desagüe.
Nuria Tarraco
28/11/2013
13:37
Gtacies gondista. Això del.patking no ho sabia. Hi ha moltes mes coses evidentment que es podrien millorar. Pero he agafat aquesta foto n perque al ser corredora m'empipa especialment. Gracies.
moda esport
28/11/2013
15:23
Ja,ja, ja, a les curses de BCN el corredors es passegen pels carrers de BCN, tot el dia, abans i després de la cursa, amb el pitrall enganxat al pit.
Nuria Tarraco
29/11/2013
11:53
M'han comentat uns ciclistes que pot ser que siguin d'una cursa de BTT que no es va arribar a celebrar... I van deixar les cintes posades. Molt bé.