vei
06/11/2013
17:59
com a molts llocs.
jo...
06/11/2013
18:55
i abans d'enviar la foto al digital (que ja ho trobo bé) has avisat al servei de neteja o fet arribar la teva queixa?
Al jo...
06/11/2013
20:22
I vostè qui és, el guardià de les paraules? o el netejedor d'excrements de coloms?

Hom sap que fer queixes a l'ajuntament és perdre el temps i tot un matí i que et vagin passat de persona en persona per no fer-hi res.
No importa
06/11/2013
21:53
Fa llàstima veure la mateixa actitud egocèntrica de sempre. Molesta una cosa, extermini al canto! Es que no podeu pensar en un altre solució que no sigui la destrucció d'aquests ocells? Tenen el mateix dret a estar allà a on estan com nosaltres, i si fan bruticia, pero això paguem impostos de neteja, que netegin! I si no tenen suficient personal que contractin més gent, que n'hi ha molta gent a l'atur!
Al contracte de control de plagues
07/11/2013
00:03
Aquest any tenim mes coloms que mai, perque cobren vostes ??????? I a les administracions responsables, mes neteja i mes control dels contractes... Estan treballant amb diners publics
Part Baixa
07/11/2013
10:40
TAmpoc no es tracta de fer cap extermini ni res d'això. Els de l'EOI ja havien advertit aquesta situació a qui corresponia. Davant d'això no s'ha fet res i, ara, aquests senyors de dalt estàn emprenyats per la divulgació d'aquestes fotografíes als mitjans. Una solució seria que el sól de la zona amb abres fós de terra per tal que així les caguerades serien més fàcils de netejar que sobre del la superficie dura. Poca previsió amb les experiències prévies hi ha en aquesta ciutat.
Part Baixa
07/11/2013
10:44
Per cert i, d'altra banda, l'ajuntment no va avançar uns diners per la construcció de l'EOI? Per qué no diu res en contra de l'ocupació de de la tercera planta per part de la Generalitat? A cas els diners els van proporcionar per aquesta finalitat? Oi que no?
Manelic
07/11/2013
13:31
És fastigós. No només esta bruta l'entrada de la EOI si no que a més a més fa una pudor insoportable. L'altre dia el noi que neteja totes aquestes cagarades havia de portar una mascareta perquè sinó s'hagués desmaiat de la pudor. A part desconec si fins i tot aquestes olors poden ser perjudicals per a la salut.

Pensa fer alguan cosa l'ajuntament amb aquesta plaga?? Només són SMART per algunes coses?? Haurien d'enviar a totes els regidors sociates a fer un curs d'anglès a la EOI perquè sàpiguen el que vol dir SMART.
LadyCity
08/11/2013
10:12
A Tarragona, el problema dels coloms hi és i hi serà sempre gràcies al Port que els hi subministra tot el menjar que necessiten i a gent que, assentada a un banc, els dóna la resta de menjar que no aconsegueixen al port.
Ja n'hi ha de mesures, però resulten insuficients en aquests moments perquè privadament no se'n posen més.
És una cotxinada (com està TOTA Tarragona tant per coloms, com per brossa, com en estat de carrers...), això no es pot discutir, però és tant culpa de l'Ajuntament, com d'entitats privades, com de l'incivisme de molts particulars.