El PSC denuncia el rebuig de CiU a la posada en funcionament del sistema de rodalies del 'Camp de Tarragona'
  
La diputada socialista al Parlament per Tarragona, Núria Segú, ha denunciat avui “el rebuig del grup de CiU a la proposta de resolució del Parlament que demanava la posada en marxa del sistema ferroviari de rodalies del Camp de Tarragona abans de finalitzar l’any 2011.”

“No entenem com és que els diputats de CiU, especialment els de la província de Tarragona, poden votar en contra d’allò que qualificaven com a “imprescindible” i “vital” quan estaven a l’oposició. Finalment, la proposta es va aprovar amb el vot de tots els grups, tret de CiU. Des del grup socialista vetllarem per garantir que el Govern compleixi amb aquest mandat del Parlament.”

Segons la diputada socialista, “aquest acord ha de significar, com a mínim, la presentació abans de què acabi enguany de la proposta tècnica que fixi com s’ha de dur a terme aquest nou sistema ferroviari, així com el calendari d’implantació del mateix. La posada en servei d’aquest sistema de rodalies del Camp de Tarragona hauria d’estar prevista per l’any vinent.”

En darrer terme, Núria Segú ha afirmat que el Govern de CiU està malmetent en pocs mesos la solvència de la feina feta pels equips socialistes del Departament de Política Territorial des del 2004.
Redacció TT - 03/10/2011 - 15:12h
Cmallafre
04/10/2011
11:17
Una vegada mes Ciu demostra que nomes segueix els interessos de Barcelona en comptes de mirar pel territori. Estem desamparats amb aquets diputats, que mai no pensen en el territori ja que sempre pensen en clau CiU, i com som un area de poblacio amb menys densitat doncs sembla ser que no som gaire importants per a ells... espero que això els hi passi factura en el futur
anem apanyats
04/10/2011
10:37
Bé, però, parlem català i l'important és que els del PP no ens treguin el català.
De trenes.
03/10/2011
21:34
La señora Segú parece se le olvida que durante los dos tripartitos las rodalías del Camp de Tarragona y limítrofes no se han puesto en servicio.

Para establecer esta modalidad de viaje, sólo hace falta poner los trenes sobre las vías, porque éstas ya están hechas y claramente situadas en el mapa ferroviario local.

Hace falta voluntad por parte de los políticos de Catalunya, y esto no ha existido para nuestra olvidada Tarragona. Y si no lo creen, vean dónde prestan servicio los modernos trenes de rodalías llamados CIVIA; sí, los de la "R" y color naranja.

Pero no se preocupen, nos van a poner el tranvía, sin explotar primero el ferrocarril que ya tenemos. ¡Qué Dios nos ampare!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.