La Costa Daurada i les Terres de l’Ebre mostren els seus encants a Fitur
  
El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada i Terres de l’Ebre és present, juntament amb més d’una vintena d’entitats promotores i operadores i oficines de turisme del territori, a Fitur, la gran fira internacional de turisme de l’Estat espanyol que enguany arriba a la 31a edició i que s’ha inaugurat aquest dimecres i es perllongarà fins diumenge 23 de gener.

La participació de les diferents entitats de la Costa Daurada a la fira es desenvolupa sota la modalitat “corner”, que permet una promoció coordinada dels diversos organismes de la zona. Així, el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, a més d’una vintena d’entitats gestores de la Costa Daurada, entre les quals hi ha diferents patronats i oficines municipals de turisme i el parc temàtic PortAventura, entre d’altres, són presents en aquesta fira que permetrà establir contactes amb els principals operadors turístics nacionals i internacionals així com amb mitjans de comunicació especialitzats. Les Terres de l’Ebre, de la seva banda, estaran representades pel Patronat de Turisme de la Diputació i per les oficines de turisme de diferents municipis de la zona.

Així, una àmplia representació del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, encapçalada pel seu president, Joan Aregio, s’ha desplaçat fins a la capital espanyola, amb l’objectiu principal d’establir aliances empresarials que permetin reforçar l’activitat turística de les nostres comarques.

En l’espai que la representació de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre ocupa a la fira, es duran a terme una sèrie d’actes de presentació com són la projecció de l’audiovisual “On la terra abraça el mar”, a càrrec de l’Oficina de Turisme de Sant Carles de la Ràpita; la presentació de la Ciutat esportiva i complex esportiu, a càrrec del Patronat de Turisme de Salou, i el pla de competitivitat turística de la Tàrraco Romana, de part del consorci Tàrraco Romana.

Dins l’agenda de contactes prevista pels representants del sector turístic de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre per aquests dies destaquen les reunions amb operadors turístics tan importants com el grup Sehrs d’Espanya; Nevatravel, de Rússia o Petit Futé de França, entre molts d’altres, i amb representants de revistes de turisme tan prestigioses com Revista Viajar, Grandes Espacios, Viajes National Geographic... També destaca la trobada amb responsables d’Aeroports de Catalunya i de la companyia de vols Jet2.com.

Aquest any 2011 Fitur arriba a la 31a edició, un fet que demostra l’alt grau de consolidació que ha assolit aquest certamen de projecció internacional. Fitur és una de les millors eines per a la promoció i comercialització dels productes turístics i un dels millors aparadors on es reflecteixen l’evolució i especialització del sector.

Durant l’edició 2010, a Fitur hi van participar 10.966 empreses expositores procedents de 166 regions/països d’arreu del món; amb una assistència de 124.644 professionals, 87.074 visitants no professionals i 7.352 periodistes, tot en una superfície de 75.923 m2.

Fitur 2011 obre del 19 al 21 de gener exclusivament per al públic professional mentre que el públic general podrà assistir-hi els dies 22 i 23 de gener, de les 10 del matí a les 20 hores.
Redacció TT - 20/01/2011 - 10:36h
tros de terra que toca al mar
20/01/2011
15:17
Collons, quina costa més profunda.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.