La Diputació de Tarragona i 18 Patronats de Turisme es promouran conjuntament en fires nacionals i internacionals
Signat el 8è conveni corner que estableix la participació en aquests actes
  
El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i representants de 15 municipis, dos consells comarcals i el parc temàtic PortAventura han signat el 8è acord que regula la participació conjunta i coordinada de totes aquestes entitats en fires que se celebraran enguany a Catalunya, l’Estat i diferents ciutats europees. El conegut com a conveni corner estableix l’assistència a les fires promogudes per l’Agència Catalana de Turisme i el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona: el Saló Internacional de Turisme de Catalunya, a Barcelona; Expovacaciones, a Bilbao; Fitur, a Madrid; Navartur, a Pamplona, ITB a Berlín; Mahana, a Tolosa de Llenguadoc; Vakantiebeurs, a Utrech, i WTM, a Londres.

Com a novetat d’enguany, el conveni corner preveu un paquet de sis accions de màrqueting als mercats català, espanyol i francès. Totes les accions que preveu l’acord tenen com a objectiu aprofitar els avantatges que representen la coordinació i integració d’esforços davant objectius comuns. “És una fórmula que suma esforços en un moment de recursos escassos, per això el conveni ens fa més eficients“, ha indicat el president del Patronat de Turisme de la Diputació, Joan Aregio, qui també ha ressaltat l’experiència satisfactòria que van generar les anteriors edicions del conveni corner. Aquesta iniciativa, d’altra banda, va ser pionera en el conjunt del país.

Durant l’acte de signatura de l’acord, Aregio ha volgut transmetre un missatge d’optimisme al sector, tot destacant l’augment de les pernoctacions (un 2,4%) i de turistes (un 3,91%) a la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre. Tot i ser conscient que aquestes xifres no representen un increment de la facturació, que fins i tot ha davallat, Joan Aregio ha volgut deixar clar que “tenim molt bons professionals al sector turístic de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, tant al sector privat com el públic, un sector capaç de continuar creixent en volum de clients”. Pel que fa a aquest any 2011, el gerent del patronat de Turisme de la Diputació, Octavi Bono, ha assenyalat que la tendència pot ser similar a la de 2010”. Bono també ha ressaltat que el conveni signat avui representa un exercici de cohesió entre els diferents agents turístics de la demarcació de Tarragona.

Els signants en l’acord de promoció conjunta d’enguany han estat Joan Aregio, president del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona; Sergi de los Rios, president del Consorci Tarraco Romana i representant en aquest acord dels patronats turístics de Tarragona, Altafulla i Roda de Barà; Àngel Verge, regidor de Turisme de l’Ajuntament de Calafell; Ana López, regidora de Turisme de l’Ajuntament de Cambrils; Teodoro Fuster, alcalde de Creixell; Àngels Turdiu, regidora de Turisme de l’Ajuntament del Vendrell; David Rovira, president del Consell Comarcal de la Conca de Barberà i representant de la Ruta del Cister; M. Teresa Boquera, regidora de Turisme de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant; Josep Andreu, alcalde de Montblanc; Fran Morancho, alcalde de Mont-roig del Camp; Betim Budzaku, representant de PortAventura; Josep A. Robles, president del Consell Comarcal del Priorat; Martina García, regidora de Comerç i Promoció de l’Ajuntament de Reus; Alberto del Hierro, regidor de Turisme de Salou; Daniel Masagué, alcalde de Torredembarra; Eduard González, regidor de Turisme de Valls, i Xavier Graset, president del Patronat de Turisme de Vila-seca.
Redacció TT - 15/01/2011 - 20:51h
bene
17/01/2011
17:07
bona feina!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.