0 comentaris
08:27
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Dolce Sitges, els detalls que fam molt agradable una estança
  
Els petits detalls en un gran hotel poden fer molt agradable l’estança. Són petites coses que ens arribem i ens complauen fent-nos viure moments inoblidables. En primer lloc està la situació, després la recepció, segueix la decoració i l’ambient, les sorpreses inesperades, les vistes, la confortabilitat de l’habitació, el bon menjar al restaurant, el servei amable i professional, la tranquil•litat, un espaiós I complet spa…

Tot això es troba al Dolce Sitges, un hotel de 5 estrelles, en un turó amb vistes fantàstiques de la població i del mar, envoltat d’un camp de golf. Fàcil apartament davant de l’establiment. Ampli hall i càlida recepció. Un catalejo ens permet apropar-nos a la Blanca Subur. Molts detalls de bon gust en la decoració.

En la confortable habitació amb terrassa i vistes, el detall de benvinguda: una paleta de pintor de xocolata, una obra mestra de la rebosteria, amb una copa de vi de Malvasia.

En el restaurant gastronòmic de l’hotel Dolce Sitges, Esmarris, un nou concepte culinari, amb tres exclusius menús degustació, de cuina mediterrània, d’autor a càrrec del xef Miguel Angel García. Dirigeix el menjador Jordi Torremorell, que exerceix igualment les funcions de sommelier i té cura del celler, que conté 65 referències de vins i caves. En el menú escollit es pot gaudir d’exquisideses culinàries com Oli Koraneiki, de La Boella, acompanyat de Cava Rovellats brut nature; d’aperitiu, crema de pastanaga; després crema d'alvocat, petit caneló de llagosta i brou intens de plàncton del Mediterrani i trilogia verda: pèsol saltat, puré de bròquil i punta d’espàrrec. Continua una caldereta de pop i calamar amb pasta gresolada i cloïssa de Carril, maridat amb Verdejo Palacio de Menade, DO Rueda. I culmina amb ploma ibèrica amb albergínia blanca, mostassa en gra i eucaliptus, plat maridat amb Dido 2013, DO Montsant. De postres, mojito de cirera amb escumós de coco.

A destacar amplitud de taules, el servei molt acurat i professional i decoració exquisida, amb un lliri natural en cada taula.

I abans de marxar, una estona al seu Spa “Dolce Vital”, amb tots els serveis, gran piscina climatitzada, jacuzzi, sauna, bany turc i gimnàs per estar en forma. El plaer dels petits detalls d’un gran hotel, a només 70 km. de Tarragona.

Adreça: Av. Miralpeix, 12. (08870) Tel.: 93 810 90 00. Director: Francisco Jose Jiménez. Correu electrònic: info_sitges@dolce.com. Web: www.dolcesitges.com.
Fèlix Llovell - 06/05/2015 - 08:27h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.