0 comentaris
10:18
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Escapades per aquest estiu: País Valencià
  
MONTIBOLI
CA PEPA TERESA
EMPERADOR
LA SEU
MAESTRAL
RIFF ESPECIALIDAD
SEGARIA
Aquesta nova escapada ens porta al Sud, al País Valencià per conèixer i gaudir d’algunes de les seves millors cuines en el moment actual, visitant els seus més prestigiosos i populars restaurants d’avui en dia i els millors hotels.

Comencem per la capital de la Comunitat, València, amb un dels joves xefs de més renom actualment, que comanda 4 establiments de primera línia a la ciutat del Túria, Ricart Camarena, un d’ells amb estrella a la Michelin.

Sopem al Canalla Bistro, en la zona de moda dels restaurants valencians, un local llarg i estret, informal com el seu nom indica i sempre ple de gom a gom. Un lloc per gaudir de la cuina d’un xef estrellat a preus molt raonables i plats en format de tapes. Servei molt diligent i efectiu. Ensaladilla rusa, carpaccios, bones carns i postres molt ben elaborats.
Per dormir, l’hotel Les Arenas, davant de la platja Malvarosa.

L’endemà, visita al restaurant Riff, de l’alemany Bernsd Knöller, 1 estrella a la Michelin, per degustar el menú degustació. Especialitats, arròs de formatge manxego fumat i recula; tonyina amb choucroute fresc; escamarlà al fonillo… plats exquisits.

Passem a Dènia, on Quique Dacosta, que no està mai en el restaurant ja que sempre viatge, ostenta les 3 estrelles Michelin. Ofereix 2 menús tancats, de creativitat, per 165 euros, un històric amb plats de la seva trajectòria i l’altre corresponent a l’any 2014.

Altres opcions d’aquesta població per gaudir intensament d’una amplia cuina local i forània, la trobem a La Seu, de Federico Cervera, al carrer Loreto que està ple de bars i restaurants. Anxoves boníssimes, bunyols de bacallà esplèndids, truita de patates en tempura amb ou i pernil ibèric exquisida, peix de la llotja, 6 varietats d’arrossos…

També de la mateixa propietat i al mateix carrer, Ca La Pepa Teresa, amb cuina molt casolana i tradicional, escabetxos, arrossos, calderetes de la Marina, brasa…

També un toc oriental el descobrim a l’hotel Marriot Sella Golf que en el seu restaurant Segaria ofereix els caps de setmana autèntica cuina tailandesa, sopes, peixos, carns a l’estil Tai amb els seus picants característics d’aquesta singular culinària.
Per dormir, el mateix Marriott o el hotel Nou Romà, al costat del castell de Dènia, molt agradable i confortable.

A Villajoiosa, El Emperador, de l’hotel Servigroup Montíboli és una de les joies gastronòmiques de les terres alicantines, amb unes vistes del Mediterrani espectaculars. Cuina de mercat amb productes de primera qualitat, elaborats amb gran encert per el xef Jean Marc Sanz. L’hotel sobre dues cales és una preciositat.

Finalment, ja a Alacant, Maestral, un dels millors restaurants, situats a uns 3 km. del centre urbà, en una urbanització, que ofereix en un ambient molt selecta i decoració luxosa, una cuina de mercat mediterrània molt apetitosa i gustativa, juntament amb plats de cullera diaris amb les receptes de l’avia: gaspatxo manxego, cocido, olleta alicantina, canelons de l’avia, estofat de vedella, fabada asturiana. Hotels, els de la cadena Eurostars.
Fèlix Llovell - 15/08/2014 - 10:18h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.