Tarragona es consolida com una de les principals zones campistes de Catalunya
  
Piscina camping Stel
Amb més de 64.000 places de càmping situades al llarg de la costa i l’interior de la província, Tarragona s’ha posicionat com una de les principals destinacions turístiques pels campistes dins del territori català. Les múltiples ofertes que ofereixen els establiments, l’entorn, així com la seva qualitat en els serveis han fet que s’incrementi el volum de turistes espanyols i aquells provinents d’altres punts d’Europa com Holanda, França o Alemanya.

Dins d’aquesta amplia oferta cal destacar els 55 establiments turístics membres de l’Associació de Càmpings de Tarragona que representen el 40% de las places d’allotjament de la província. Així mateix, els càmpings de la Costa Daurada són uns dels millors valorats pels turistes i uns dels que obtenen una major afluència de visitants dins de la comunitat catalana.

Segons Berta Cabré, la Presidenta de la Associació de Càmpings de Tarragona, aquest interès del turista, tan nacional com internacional, per aquest tipus d’allotjaments han fet que “el territori català es situï com la comunitat autònoma amb una amplia oferta campista i amb una tendència de professionalització del sector que, esperem, marcarà la seva evolució”. Aquest interès queda reflectit en el balanç positiu obtingut durant la temporada 2012 així com els bons resultats obtinguts durant aquesta Setmana Santa.
Càmpings per la família

Les múltiples activitats d’oci i animació així com les instal•lacions adaptades a tots els públics converteixen els Càmpings de Tarragona en una opció ideal per passar unes vacances en família. El entorn pròxim i el tracte personal fan que es respiri un ambient familiar inclús pels mes petits, que podran fer noves amistats mentre fan esport a les zones d’oci habilitades o divertint-se amb altres companys en alguna de les festes populars que es celebren a la província al llarg de les vacances d’estiu.
Redacció TT - 30/04/2013 - 11:10h
Òscar
30/04/2013
19:15
Ja veurem si continua així quan funcioni el tercer fil quan els campistes no puguin dormir amb el pas de tants trens de mercaderies que hi haurà per les nits
ja ja ja
30/04/2013
14:38
normal amb tant de camp
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.