Les ciutats Patrimoni de la Humanitat es promocionen a la fira de Berlín
  
El Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya participa fins el proper diumenge 10 de març en la principal fira internacional de turisme, que es celebra a Berlín. Alemanya es ratifica com el principal mercat internacional, en quant a nombre de pernoctacions, per a les Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya. Per aquest motiu, l'Associació espanyola realitzarà una intensa campanya de promoció a Alemanya al llarg d’aquest 2013 amb el suport de Turespaña.

L’objectiu últim d’aquesta presentació i participació és consolidar la seva presència en un dels principals països emissors de turistes per al conjunt de les ciutats associades i promoure un major nombre de viatges i pernoctacions en les mateixes.En aquesta ocasió el Grup Ciudades Patrimonio ha participat en la fira, sota el paraigua de Turespaña, amb un espai des del qual promoure la riquesa turística i cultural de les tretze destinacions patrimonials, entre elles, Tarragona, i facilitar trobades amb els professionals del sector. El programa contempla per als propers mesos diverses presentacions al sector, la participació en campanyes de públic i trobades comercials entre altres activitats.

Com a part del pla estratègic de comercialització i promoció de les ciutats del Grup, la Conselleria de Turisme de l'Ambaixada d'Espanya a Miami ha ofert així mateix en el marc de la fira ANATO, de Colòmbia, un seminari dirigit a agents de viatges i premsa per donar a conèixer els actius turístics i patrimonials de les tretze destinacions espanyols. En aquesta presentació s'han donat cita gerents d'agències de viatges majoristes espanyoles amb delegació a Colòmbia, responsables d'agències de viatges amb major nombre de vendes a Espanya i periodistes especialitzats.
El Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya és una associació sense ànim de lucre creada l'any 1993 que el seu objectiu és actuar de manera conjunta en la defensa del patrimoni històric i cultural de les ciutats que ho componen: Alcalá d'Henares, Àvila, Càceres, Còrdova, Conca, Eivissa/Eivissa, Mèrida, Salamanca, Sant Cristóbal de la Llacuna, Santiago de Compostel•la, Segòvia, Tarragona i Toledo.
Redacció TT - 08/03/2013 - 20:51h
pregunta 1
08/03/2013
21:19
alguien sabe cuanto nos cuesta pertenecer a este grupo y promocionar Tarragona en Miami o Colombia
pregunta
08/03/2013
21:09
Perquè no ho fa Tarragona?
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.