Tarragona Patrimoni Mundial de la Humanitat?
Si busca al Google 'Tarragona Patrimoni de la Humanitat', el resultat és sorprenent
  
Si visitem les pàgines webs de l’Ajuntament de Tarragona i de Turisme de Tarragona ens trobarem que l’únic que hi figura és, en el cas de l’Ajuntament, el logo –petitet al final de la pàgina- i que un cop el cliquem ens indica que la pàgina no existeix.

En el cas de Turisme, només a la barra superior i en diferents idiomes podem veure Patrimoni Mundial, sense cap més opció ni explicació, i una referència al final a “ciudades Patrimonio de la Humanidad”.

Per a més “inri”, si vostè cerca al Google “Tarragona Patrimoni de la Humanitat o Patrimoni Mundial", tant en català com en castellà, el primer resultat que trobarà és aquest, la web de es.Barcelona.com.

Aquesta aparent desídia vers el que hauria de ser motiu d’orgull i de promoció contrasta amb les pàgines webs municipals de la majoria de ciutats espanyoles Patrimoni de la Humanitat, com podem comprovar a dues de les ciutats que estan traient més profit d’aquesta distinció, com són, Còrdova i Mérida.

La promoció del nostre patrimoni, en definitiva la promoció de Tarragona i del turisme, continua sent una de les grans assignatures pendents del nostre consistori.

Ho podem comprovar en els pressupostos d’enguany, on només hi trobem a l’àrea de Presidència 10.250 euros destinats a la promoció de Tarragona i a la de Turisme 115.000 euros en despeses de projecció del Turisme a Tarragona. 150.000 euros d’aportació al Consorci del Pla de Competivitat Tarraco Romana, un Consorci que, fins al moment, l’únic que està aportant són bones intencions i curosament el finançament de la pàgina web de Turisme de Tarragona.

Per la seva part el Patronat Municipal de Turisme rebrà 664.000 euros enguany, una quantitat, que pràcticament es destina al manteniment de la seva infraestructura.
Redacció TT - 24/02/2013 - 19:01h
Toni
27/02/2013
22:39
ÉS un vell defecte tarragoní fixar-se més en els nostres defectes que en les nostres viruts i pensar més en el que ens falta que en el que tenim. Estic d'acord amb el comentari anterior que tenim una combinació de ptrimoni, plataja, hist`roia que podríem molt fàcilment explotar. Però com poder demanar més promoció d'un producte, Tarragona, que nosaltres mateixos no ens creiem
Jordi
27/02/2013
15:34
Absolutament d'acord amb que ens falta promoció e invertir en patrimoni i tenir més cura d'espais que demostren deixadessa, però per la meva experiència, tarragona, ben ensenyada és una ciutat interesantíssima i així m'ho han expressat molts dels vistants a qui he mostrat la ciutat. Tenim una combinació de patrimoni i platges que no em sabut encara explotar.De comentaris a internet n'hi ha de tot tipus i no ens podem quedar només amb el dolent. Que es queixen de la neteja, sí però també afegeixen: (transcric una noia italiana) "Tarragona non e pulitíssima ma e fantastica..."
Lluç
26/02/2013
18:35
Ay gambia!! Ni allí lo quieren, jajaja
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.