Hotel Termes Montbrió, a Montbrió del Camp
Hotel Resort & Spa, situat a 6 km de la platja de Cambrils i emplaçat al costat mateix de la població de Montbrió del Camp, en una àmplia finca. Té dos edificis, el que descobrim en primer lloc, davant de la plaça d’entrada, de nova ... » continuar
Fèlix Llovell - 25/01/2009 - 23:16h
Cal Coco
Va ser a l’any 1998 quan va néixer el restaurant Cal Coco, situat al barri de pescadors de Torredembarra, molt prop de la platja, com iniciativa de gent local i agafant el nom d'un personatge popular, el Coco. Desprès d'un temps però va canviar ... » continuar
Fèlix Llovell - 22/01/2009 - 22:36h
La gran festa de la calçotada de Valls i “Transgènics 0’0”
En el marc de la popular festa vallenca que es celebrarà el proper 25 de gener, declarada recentment Lliure de transgènics, es realitzaran diferents activitats per a promoure una alimentació saludable, basada en conreus agroecològics i en les ... » continuar
Redacció TT - 21/01/2009 - 18:32h
Guardons dels Gourmets per a La Grava, La Boella, Lumine i El Velero
Amb la celebració del 10 aniversari, l’ Associació dels Gourmets de Tarragona va decidir visitar cada mes de l’any 2008 els 10 restaurants guanyadors del trofeu “Gastronia” durant la dècada de la seva història, que suposa el millor de ... » continuar
Fèlix Llovell - 18/01/2009 - 20:08h
Presentació de la Guia Gourmand 2009
El passat dimecres, dia 14 de gener, va tenir lloc al restaurant La Grava, del Morell, la presentació de l’edició d’enguany, 2009, de la “Guia Gourmand de Catalunya, Andorra i altres llocs d’interès”, dirigida i realitzada pels ... » continuar
Maribel Álvaro - 15/01/2009 - 20:35h
Carxofes
Un exquisit plat de CARXOFES per a la temporada de tardor-hivern. No té complicacions, és molt complet i segurament resulti del gust de tots. La carxofa avui dia, és molt preada dietèticament. És depurativa, digestiva i no engreixa. Menjar ... » continuar
Maribel Álvaro - 15/01/2009 - 12:12h
Pollastre farcit al forn
Aquest és un plat de la nostra cuina tradicional, es fa el dia de Nadal com a 2n plat, de 1er. plat es posa “l’escudella i carn d’olla”… Segons la tradició, amb les restes de la carn de l’olla i les restes del pollastre rostit del dia ... » continuar
Maribel Álvaro - 23/12/2008 - 11:33h
Sopa de Nadal i carn d’olla
Us deixo la recepta d’aquest plat, que per mi és el preferit, un plat exquisit, molt propi pels dies de fred i molt típic per al dinar de Nadal. Aquest és un àpat molt complet, un menjar amb molta substància i, de preparació ... » continuar
Maribel Álvaro - 20/12/2008 - 21:08h
El delegat del Govern a Tarragona oferirà una recepció als premiats dels Guardons Turisme de Catalunya i del concurs Cartavi
El delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Xavier Sabaté, el director territorial d’Innovació, Universitats i Empresa, Àngel Xifré, i el director territorial d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Xavier Vicens, rebran demà ... » continuar
Redacció TT - 16/12/2008 - 19:49h
L’INCAVI inicia un projecte per estudiar els diferents “terroirs” de la DO Montsant
L’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) està elaborant, en col•laboració amb el consell Regulador de la Denominació d’Origen Montsant, un projecte d’investigació sobre la zonificació dels territoris compresos dins la DO Montsant ... » continuar
Redacció TT - 15/12/2008 - 12:08h
1 ...83 84 85 86 87 88 89 
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.