Els Gourmets de Tarragona tornen al xdF
Els Gourmets de Tarragona van visitar, en el sopar del mes de abril de 2006, el restaurant xdF, lletres que corresponen a Xamfrà del Fòrum i que explica la situació de l’establiment, ja que ocupa un xamfrà davant mateix del Fòrum Romà, de ... » continuar
Fèlix Llovell - 20/02/2009 - 19:32h
Diccionari del vi i del beure, de Joan Maria Romaní, és una mostra del progrés del món dels vins al país
Diccionari del vi i del beure, de Joan Maria Romaní, és una nova mostra del progrés del món dels vins i el coneixement sobre aquests al país. L’obra, que edita Cossetània, vol posar a l’abast del consumidor les paraules que es fan servir en ... » continuar
Redacció TT - 20/02/2009 - 16:27h
Els millors plats de l’àvia Remei
En aquest llibre hi podreu trobar un recull de les millors receptes de la meva cuina, la tradicional i catalana. Des dels entrants fins a les postres, hi ha nous plats que no s’havien publicat mai en cap dels meus receptaris. Receptes casolanes i ... » continuar
Redacció TT - 18/02/2009 - 18:36h
Club Nàutic
Els germans Montero, Jesús Lluís i Carme, pertanyen d’una família de restauradors, oriünda d’Albacete. Es pot ben dir que van néixer entre fogons i plats i, lògicament, fets grans en aquest ambient, van decidir ben aviat que volien ... » continuar
Fèlix Llovell - 15/02/2009 - 08:39h
El Carnaval de Tarragona ha començat aquest dissabte amb el tradicional Xarró
Aquest dissabte 14 de febrer ha començat el Carnaval de Tarragona 2009, que s’allargarà fins el dimarts 24 i que enguany compta amb la presència del Carnestoltes XXVIII i la Concubina XV. L’acte d’arrencada ha estat la cinquena diada ... » continuar
Redacció TT - 13/02/2009 - 18:11h
Entorn, paisatges i records, a Les Moles
El dia 6 de Febrer a les 21 hores, es va fer la presentació de les Jornades Gastronómi-ques 2009, del restaurant Les Moles, que duraran fins el proper diumenge, dia 15. En Carles Pastrana, propietari de les bodegues Clos de l’Obac Costers del ... » continuar
Fèlix Llovell - 13/02/2009 - 18:05h
Blanc de Blancs de Rogelio i Montse, cuina mediterrània a Amposta
Trenta i set anys d'experiència en hosteleria, passant per tots els llocs relacionats amb l'ofici, començant de cambrer en terrassa,curset del seaf-ppo de cambrer, bar i sala, cócktels i en cuina des dels 15 anys com aprenent i agafant ... » continuar
Fèlix Llovell - 08/02/2009 - 22:59h
Romesco de peix
El "romesco" de peix, és una recepta pròpia dels pescadors de la costa de Tarragona, i es prenia en el mateix vaixell. El peix utilitzat era l’anomena’t "pelut" o "raballa", ja que era de baixa qualitat e invendible. Fa uns anys (1951-1973), ... » continuar
Maribel Álvaro - 08/02/2009 - 11:37h
La Cuina d'en Carlos
El germans Carlos i Rafael Martínez oriünds d‘Andalusia va arribar fa molts anys a les comarques tarragonines i es van enamorar dels paisatges de Pratdip, un petit poble del Baix Camp, envoltat de muntanyes. Allí van descobrir els voltants de ... » continuar
Fèlix Llovell - 06/02/2009 - 07:31h
Villa Retiro, a Xerta, Monument & Spa, creat per als cinc sentits
Darrerament l’obertura de nous hotels de gran categoria a les comarques tarragonines, amb restaurants de cuines molt destacades, està canviant el panorama turístic gastronòmic de les terres de la Catalunya Sud. A l’any 2006, es va inagurar el ... » continuar
Fèlix Llovell - 01/02/2009 - 12:57h
1 ...77 78 79 80 81 82 83 84 
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.