Pollastre farcit al forn
Aquest és un plat de la nostra cuina tradicional, es fa el dia de Nadal com a 2n plat, de 1er. plat es posa “l’escudella i carn d’olla”… Segons la tradició, amb les restes de la carn de l’olla i les restes del pollastre rostit del dia ... » continuar
Maribel Álvaro - 23/12/2008 - 11:33h
Sopa de Nadal i carn d’olla
Us deixo la recepta d’aquest plat, que per mi és el preferit, un plat exquisit, molt propi pels dies de fred i molt típic per al dinar de Nadal. Aquest és un àpat molt complet, un menjar amb molta substància i, de preparació ... » continuar
Maribel Álvaro - 20/12/2008 - 21:08h
El delegat del Govern a Tarragona oferirà una recepció als premiats dels Guardons Turisme de Catalunya i del concurs Cartavi
El delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Xavier Sabaté, el director territorial d’Innovació, Universitats i Empresa, Àngel Xifré, i el director territorial d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Xavier Vicens, rebran demà ... » continuar
Redacció TT - 16/12/2008 - 19:49h
L’INCAVI inicia un projecte per estudiar els diferents “terroirs” de la DO Montsant
L’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) està elaborant, en col•laboració amb el consell Regulador de la Denominació d’Origen Montsant, un projecte d’investigació sobre la zonificació dels territoris compresos dins la DO Montsant ... » continuar
Redacció TT - 15/12/2008 - 12:08h
L’esperit del nostre vi
El vi existeix a la nostra província des de fa milers d’anys, i juntament amb els nostres productes i la nostra cuina forma part de l’historia, tradició, i cultura de casa nostra. El fet de que vuit de les dotze denominacions d’origen ... » continuar
Maribel Álvaro - 09/12/2008 - 18:21h
Els vins 2008 de la URV són d’una gran concentració aromàtica
Enguany el Celler Experimental Mas dels Frares de la URV a Constantí té a la venda vuit tipus de vi, la producció dels quals ha estat condicionada per la següent evolució climàtica: Els mesos de l’hivern no van ser gaire freds i les ... » continuar
Redacció TT - 04/12/2008 - 20:04h
El Celler de l'Aspic de Falset i La Grava del Morell, premiats al ‘Cartavi 2008’
El Celler de l'Aspic de Falset (Priorat) i La Grava del Morell (Tarragonès) han estat els restaurants que han obtingut el primer premi en la segona edició del Cartavi 2008. Aquest concurs compta amb el suport de l'Institut Català de la Vinya i el ... » continuar
Redacció TT - 01/12/2008 - 10:09h
Surt al mercat el primer xampany amb el nom d’un català a l’etiqueta: el Philippe Gonet “Cuveé Jordi Melendo”
El periodista i enòfil Jordi Melendo afincat al Penedès i amb una llarga trajectòria periodística en el món vitivinícola, ha presentat el seu primer xampany que du el seu nom a l’etiqueta, Philippe Gonet “Cuveé Jordi Melendo”, cinc anys ... » continuar
Redacció TT - 27/11/2008 - 23:24h
25è aniversari de l’IES “Escola d’ Hoteleria i Turisme de Cambrils”
Avui dimecres dia 26 de novembre a l’IES “Escola d’ Hoteleria i Turisme de Cambrils”, amb motiu del seu 25è aniversari, a les 12 del migdia hi tindrà lloc un acte que servirà de reconeixement per totes aquelles persones que van ser les ... » continuar
Redacció TT - 26/11/2008 - 19:52h
Set vins de la DO Tarragona superen els 90 punts a la Guia Peñín, la referent a l’Estat espanyol
Per primer cop en les dinou edicions de la Guia Peñín, set vins elaborats a la Denominació d’Origen Tarragona (DO Tarragona) han obtingut més de 90 punts en la qualificació que atorga la guia que dirigeix José Peñín. En concret, els vins ... » continuar
Maribel Álvaro - 24/11/2008 - 13:47h
1 ...77 78 79 80 81 82
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.