El Celler de l’Arbocet, 30 anys fent bona cuina catalana
El petit poble de l’Arbocet es troba a menys de mig quilòmetre de la carretera que enllaça Montbrió del Camp amb Mont-roig. A l'entrada trobem una esbelta torre d’origen musulmà que n'és tot un punt de referència. Junt a la torre i formant ... » continuar
Fèlix Llovell - 17/03/2009 - 22:50h
De Vins, cuina de producte sota la direcció de Francisco Requena
Al restaurant De Vins, del carrer Méndez Núñez, de Tarragona, a dos passos de la Rambla Nova, va reobrir les seves portes, l’any passat, amb una nova direcció. El conegut restaurador i gran professional de la gastronomia, Francisco Requena, que ... » continuar
Fèlix Llovell - 14/03/2009 - 23:33h
Pamplona celebra la XI Setmana del Pinxo, del 21 al 29 de març
Pamplona presentarà del 21 al 29 de març dos de les estrenes cinematogràfiques més saborosos de l'any, “Enciams en la boira” i “Snack Trek”. Els famosos goril•les de Michael Apted i la tripulació de l'Enterprise es convertiran durant ... » continuar
Redacció TT - 12/03/2009 - 12:44h
Presentació de la Guia Gourmand'2009 al Principat d’Andorra
La divuitena edició de la “Guia Elecció Gourmand de Catalunya, Andorra i altres llocs d’interès”, coneguda popularment com la “Guía Gourmand”, corresponent a l’any actual, 2009, s’ha presentat fa pocs dies al Principat d’Andorra. ... » continuar
Fèlix Llovell - 12/03/2009 - 08:46h
Ferran Adrià, Juan Mari Arzak i Carme Ruscalleda a l’Escola de Cambrils
Amb motiu de la celebració del 25 aniversari, en el transcurs de la tarda del passat dia 9, l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils va congregar els que avui per avui són considerats els millors xefs d’Espanya, Ferran Adrià, Juan Mari ... » continuar
Fèlix Llovell - 10/03/2009 - 12:29h
Pedro Larumbe presenta un Revival de Cabo Mayor
El restaurant que Pedro Larumbe va inaugurar amb el seu nom fa tretze anys en l'ABC Serrano ha suposat la brillant i definitiva consolidació professional d'aquest artista dels fogons. Ara, amb l'arribada del nou any, el cuiner navarrès ha volgut ... » continuar
Fèlix Llovell - 06/03/2009 - 21:25h
L’Ajuntament i el Consell Regulador de la DO Tarragona presenten el cicle de conferències “Un tast amb història”
El Consell Regulador de la DO Tarragona juntament amb l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tarragona han presentat a primera hora d’aquesta tarda el nou cicle de conferències i tast de vins anomenat “Un tast amb història”. ... » continuar
Redacció TT - 03/03/2009 - 19:00h
'La cuinera catalana', un referent patrimonial, lèxic i històric del segle XIX
Cossetània ha publicat el llibre La cuinera catalana, un referent patrimonial, lèxic i històric del segle XIX. L’obra, anònima, es va editar per primer cop en diversos fascicles als inicis del moviment de la Renaixença. La cuinera ... » continuar
Redacció TT - 03/03/2009 - 17:49h
Abac, l’únic restaurant de 2 estrelles Michelin a Barcelona
Al resguard d’una de les velles viles senyorials, que van ser lloc de descans i esbarjo d’èpoques passades, i a l’ombra d’un extens jardí poblat d’arbres, va néixer, a meitats de l’any 2008, Abac, el restaurant d’en Xavier Pellicer, ... » continuar
Fèlix Llovell - 03/03/2009 - 08:54h
Segons el crític de vins Robert Parker, un 25% dels 100 millors vins espanyols són catalans
The Wine Advocate, la revista que dirigeix el conegut crític de vins nord americà Robert Parker, acaba de publicar per Internet la llista Spain’s Top 100 Wine Values. En aquesta llista apareixen els vins espanyols catats i puntuats amb més de 90 ... » continuar
Redacció TT - 02/03/2009 - 18:11h
1 ...75 76 77 78 79 80 81 82 83 
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.