Casa Ramon -Marines, bona cuina marinera a Sant Carles de la Ràpita
Fa molts anys, concretament a l'any 1948, Ramon Pons i la seva esposa Maria Cinta Carbó van obrir a Sant Carles de la Ràpita, molt prop del port, un restaurant per oferir a propis i forasters la cuina típica de la cuina marinera autòctona. Amb el ... » continuar
Fèlix Llovell - 10/05/2009 - 20:25h
Ca'l  Joan, cuina marinera al Serrallo de Tarragona
Joan Cobos va arribar a les terres tarragonines de molt jovenet i sempre ha treballat en el món de la restauració. Recorda que només tenia 12 anys quan va començar a la cuina de Casa Fèlix, de Valls. Després van venir molts restaurant de les ... » continuar
Fèlix Llovell - 07/05/2009 - 19:01h
El Velero rep el Guardó dels Gourmets de Tarragona
En la festa anyal de l’Associació dels Gourmets de Tarragona, celebrada a començaments del 2009, en el que es van lliurar el Premis Gastronia corresponents al any passat, 2008,, el restaurant El Velero, de Sitges, no va poder-hi assistir ja que ... » continuar
Fèlix Llovell - 04/05/2009 - 12:55h
Bruixes de Burriac, en el marc encantador del Gran Claustre
Va ser el mes de març del 2004 quan es va inaugurar, en el centre històric d’Altafulla, l’hotel Gran Claustre, localitzat en un singular edifici que va pertànyer al clergat, en el casc antic de la localitat, declarat Conjunt d’Interès ... » continuar
Fèlix Llovell - 30/04/2009 - 09:34h
La Masia de la Platja, la bona cuina autòctona a Calafell
Situat al centre de Calafell, a prop de la platja, aquest restaurant ofereix una cuina autòctona, molt ben feta, amb plats tradicionals que estan per sucar-hi pa. Els peixos i el marisc de la zona són el protagonistes d’aquestes suculentes ... » continuar
Fèlix Llovell - 26/04/2009 - 23:36h
El restaurant El Bosc, de Banyeres del Penedès, rep als Gourmets de Tarragona
En Jordi Raventós, des de ben petit, i més tard la Susan, s’han vist sempre envoltats i atrapats per l'apassionant món de la restauració i, mica a mica, han anat orientant la seva formació en aquesta línia. El seu punt de partida en aquest ... » continuar
Fèlix Llovell - 22/04/2009 - 23:03h
Cursos de “cata” a La Cucanya
El restaurant La Cucanya, un dels més prestigiosos de Vilanova i la Geltrú (7,5/10 a la Guia Gourmand 2009), situat a les afores de la població, en un bell paratge certament idílic sobre el mar amb vistes esplèndides i àmplies terrasses ... » continuar
Fèlix Llovell - 19/04/2009 - 19:04h
La cuina d’en Carles Llobet al restaurant Arcs
A l’any 2004, Tarragona va retrobar, afortunadament, amb un del seus fills, en Carles Llobet, un acreditat xef tarragoní que després d’un periple d’haver passat per diferents restaurants de fora de la seva ciutat, va tornar a ella, en un dels ... » continuar
Fèlix Llovell - 17/04/2009 - 10:55h
Nova edició de la revista Gastronomia i Turismo, número 131
Ja tenim amb nosaltres la darrera edició de la revista Gastronomia i Turisme, corresponent al primer trimestre de l’any actual (gener/març) i que és el número 131. Editada per l’Associació Costa Daurada Gastronòmica i Turística i produida ... » continuar
Fèlix Llovell - 13/04/2009 - 10:16h
Cuina deltaica, en el restaurant Rull de Deltebre
El Delta de l'Ebre és un dels paratges més singulars de Catalunya, tant pels seus paisatges, tradicions i costums com per la seva gastronomia. Molt condicionats als productes autòctons, diversos restaurants de les poblacions del Delta ofereixen ... » continuar
Fèlix Llovell - 09/04/2009 - 09:24h
1 ...73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.