Peixerot, tota una institució a Vilanova i la Geltrú
És una institució inqüestionable a Vilanova i la Geltrú, amb una llarga i positiva història. El restaurant de Jordi Mestres arranca de l’any 1918, amb una situació privilegiada, davant del port, ocupant un edifici de façana blanca i vela ... » continuar
Fèlix Llovell - 23/10/2009 - 12:11h
El restaurant Esmarris (Dolce Sitges) presenta la carta de tardor
El restaurant Esmarris, del hotel Dolce Sitges, ha presentat fa pocs dies la nova carta de tardor, que correspon a un renovat concepte culinari per aquests proper mesos. En la recerca d’augmentar la seva qualitat gastronòmica, seguint les ... » continuar
Fèlix Llovell - 21/10/2009 - 10:52h
Arena, closques i cava a la riba del Mediterrani
Quan encara no ha entrat el fred i és agradable encara estar en una terrassa amb vistes, tenim una de les propostes més temptadores d’aquest dies de tardor: ampolla de cava per a dos, un súper plat de mariscs de closca per a xuclar-se els dits ... » continuar
Fèlix Llovell - 09/10/2009 - 10:21h
Cuiners: Entre l'art i la rendibilitat
Del mercat a la cuina i de la cuina al plat: és en aquest circuit on els menús i els plats o triomfen o resten en la mitjania, i quan esdevenen o rentables o, pel contrari, ruïnosos malgrat un preu de venda car. Ambdues categories, qualitat i ... » continuar
Redacció TT - 05/10/2009 - 10:24h
Menjar exquisidament al cel de l’Hospitalet de Llobregat: EVO
El restaurant EVO està situat en la cúpula acristalada de l'Hotel Hesperia Tower, tocant el cel. La seva direcció gastronòmica està a càrrec del prestigiós xef Santi Santamaría, guardonat amb tres estrelles Michelín en el seu restaurant Can ... » continuar
Fèlix Llovell - 02/10/2009 - 23:59h
El Pa Torrat, a Castellvell, més de 25 anys fent bona cuina
El restaurant El Pa Torrat està situat a l'entrada de la població de Castellvell del Camp, a només a dos kilòmetres de Reus, una petita vila el Baix Camp, entre el mar i la muntanya, que manté l’activitat agrícola gràcies a la producció ... » continuar
Fèlix Llovell - 23/09/2009 - 10:25h
L'espineta amb cargolins
Ingredients -1/2 kg d'espineta - 1kg de cargolins -1 bitxo petit -farigola - 1 ceba - 3 tomàquets madurs - 3 patates - sal i oli d'oliva Per a la picada: - un grapat d'ametlles torrades - safrà, julivert - 3 grans d'all - 1 gotet de vi ... » continuar
Maribel Álvaro - 22/09/2009 - 00:09h
Gastro-bar i espai gastronòmic: 20 a la Rambla
Fa anys que els gourmands de les comarques tarragonines van descobrir el bon fer davant els fogons d'aquest jove xef, Juan Diego, ple d'inquietuds i possibilitats, autor d’unes elaboracions de cuina creativa molt interessant. Els últims anys els ... » continuar
Fèlix Llovell - 20/09/2009 - 18:48h
La  Masia de l’Era, a la Riera de Gaià
Araceli Paez va descobrir a l’any 1993 aquesta vella masia pairal, situada al bell cor de la petita població de La Riera, que té més de dos-cents anys i, convenientment arreglada, la va convertir, comptant amb el suport dels seus fills, en un ... » continuar
Fèlix Llovell - 14/09/2009 - 11:58h
El Racó del Port (Rooswant) amb nova direcció i nova cuina
El Racó del Port inicia la seva singladura el passat mes de juliol com una continuació de les magnífiques instal•lacions del restaurant Rooswand, obert des de l’any 2007 i situat al moll B4 de la Marina Port Tàrraco, de Tarragona. Això sí, ... » continuar
Fèlix Llovell - 29/08/2009 - 10:08h
1 ...70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 ... 84
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.