Temps de Guies gastronòmiques i de vins
En aquesta època de l’any és tradicional l’arribada de les guies gastronòmiques i turístiques, que són anuals. Ja tenim doncs les del 2010. Ni ha per triar i remanar. Recomenem aquestes: GUÍA MICHELIN ESPAÑA PORTUGAL 2010 En aquesta nova ... » continuar
Fèlix Llovell - 11/01/2010 - 20:59h
Els Gourmets de Tarragona acomiaden el 2009 a Can Bosch
El darrer sopar, de l’any passat, del Gourmets de Tarragona va tenir lloc, com ja ve sent tradicional, a un dels restaurants, sens dubte més emblemàtics de les terres tarragonines, Can Bosch, que un any més manté la seva “estrella” a la ... » continuar
Fèlix Llovell - 06/01/2010 - 14:19h
Presentació de la Guia “RELAIS & CHÂTEAUX” 2010
Ja tenim la guia Relais & Châteaux 2010. Jaume Tàpies, president internacional de Relais & Chateaux, la va presentar, el passat dimarts, dia 15, al restaurant Neichel, de Barcelona, acompanyat de Núria Galià, directora d’Espanya, ... » continuar
Fèlix Llovell - 31/12/2009 - 19:12h
La Fonda Emilio, més de cent anys fidels a la tradició de la bona cuina
La Rosana i la Bibi continuen, després de més de cent anys, la bona tasca culinària iniciada a començaments del segle passat per el seu besavi –que es deia Emilio- i que va fundar aquesta fonda, que encara porta el seu nom, a les Borges del ... » continuar
Fèlix Llovell - 23/12/2009 - 18:09h
Racó del Mar, una oferta gastronòmica dins de PortAventura
PortAventura ha esdevingut el parc temàtic amb més èxit a nivell estatal i un dels més importants d’Europa en quant a qualitat i nombre de visitants. Conegut per les seves famoses atraccions i pel nivell dels seus espectacles, la direcció del ... » continuar
Fèlix Llovell - 15/12/2009 - 12:14h
Mas Gallau, restaurant, hotel i golf a Cambrils
Fa pocs dies es va inaugurar el pitch & putt de Cambrils, situat al costat de Mas Gallau i gestionat per aquest restaurant i hotel, que es troba a peu de la nova autovia A-7, a l'esquerra anant cap a València, just a l'encreuament que porta a ... » continuar
Fèlix Llovell - 09/12/2009 - 10:56h
Presentació i guardons de la Guia Elecció Gourmand '2010
La “Guia Elecció Gourmand de Catalunya i Andorra, i d’altres llocs d’interès”, coneguda popularment com la “Guia Gourmand”, acaba de sortir al carrer i ja es pot trobar en les millors llibreries del país. En aquesta 19ª edició, ... » continuar
Redacció TT - 25/11/2009 - 19:25h
Els Gourmets de Tarragona visiten La Giralda, de L’Arbós
El sopar del mes de novembre de l’Associació de Gourmets de Tarragona s’ha fet, sense cap mena de dubte, en el millor marc possible a les comarques de Tarragona; encara no és un restaurant obert al públic, potser ho serà en un proper futur, ... » continuar
Fèlix Llovell - 22/11/2009 - 12:06h
XVII Jornades del lletó al restaurant Albatros, de Salou
Durant els mesos de novembre i desembre, el restaurant Albatros, situat a la cala Llenguadets, de Salou, ofereix als seus comensals un dels millors plats de la seva cuina: el lletó al forn a l’estil burgalès. Cal recordar que els orígens d’en ... » continuar
Fèlix Llovell - 15/11/2009 - 22:44h
Els Gourmets de Tarragona gaudeixen d’un sopar excepcional a Vichy Catalan
El sopar del mes d’octubre de l’Associació dels Gourmets de Tarragona ha estat certament excepcional, ja que l’entitat gastronòmica tarragonina ha gaudit d’un gran sopar, elaborat per un acreditat xef, en Pere Vilalta, del restaurant ... » continuar
Fèlix Llovell - 08/11/2009 - 21:02h
1 ...69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 ... 84
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.