Giorgio, de Calafell, la millor cuina italiana de Catalunya
Giorgio Serafini, amb el suport de la seva dona, Savine, fa ja més de 40 anys va deixar la seva terra italiana, junt a l’Adriàtic i va venir al Mediterrani, instal•lant-se a Calafell. En aquesta població, va obrir el restaurant Giorgio, ... » continuar
Fèlix Llovell - 01/03/2010 - 10:55h
Els vins catalans es promocionen a la fira VINISUD, a Montpeller
El Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, a través de l’empresa pública Promotora d’Exportacions Catalanes (PRODECA), organitza, sota el paraigua de Catalunya, la participació d’onze empreses catalanes del sector de vins i ... » continuar
Redacció TT - 19/02/2010 - 12:48h
Joan Gatell presenta “del Caldo”, el menú tradicional dels pescadors de Cambrils
Joan Pedrell, del restaurant de Cambrils Joan Gatell, ha volgut incorporar a la seva exquisida oferta culinària, en aquest any 2010, el menú tradicional dels pescadors de Cambrils, que batejaven un dels seus plats més habituals amb el nom “del ... » continuar
Fèlix Llovell - 19/02/2010 - 11:00h
Sopar dels Gourmets de Tarragona amb vins del Priorat
Els Gourmets de Tarragona han visitat, en el sopar del mes de febrer de 2010, el restaurant Jaume Drudis, de Torredembarra, ja comentat en aquesta columna fa poques setmanes, tenint com a invitat d’honor a tot un personatge del mon del vi de les ... » continuar
Fèlix Llovell - 19/02/2010 - 10:54h
Can Peraire
Per aquelles persones que els hi agrada retrobar-se en aquella cuina que feien fa anys les avies i volen tornar a menjar una escudella i car d’olla feta com elles ho fèiem o uns bons canelons com els d’abans, poden anar al restaurant Can ... » continuar
Fèlix Llovell - 16/02/2010 - 10:59h
Els Gourmets de Tarragona lliuren el Gastronia 2009
L’Associació de Gourmets de Tarragona ha celebrat en el hotel de 5 estrelles de la Pineda (Vila-seca), Gran Palas, una nova edició del sopar de lliurament del “Gastronia 2009”. El Gastronia és el guardó que atorguen els Gourmets ... » continuar
Fèlix Llovell - 08/02/2010 - 20:36h
Fira de l’oli de Móra la Nova
Aquest passat cap de semana va tenir lloc, La fira de l’oli de Móra la Nova que enguany va arribar a la seva vuitena edició, un marc idoni per parlar dels olis de qualitat i de les seves potencialitats. L’àmbit geogràfic de la fira -el ... » continuar
Redacció TT - 02/02/2010 - 09:45h
Jaume Drudis, cuina mediterrània a Torredembarra
En 1997 Jaume Drudis pare, animat per un col•lectiu d'amics i familiars coneixedors del seu bon fer culinari decideix, conjuntament amb la seva esposa Carme Hernández va obrir un restaurant en la zona del litoral més volguda per ells, entre ... » continuar
Fèlix Llovell - 29/01/2010 - 12:05h
El Col.lectiu de Cuina La Ràpita - Delta de l’Ebre s’ha presentat a Fitur 2010
El recent creat Col•lectiu de Cuina La Ràpita - Delta de l'Ebre, s’ha presentat, el passat dijous, dia 21, a Fitur 2010, la Fira Internacional de Turisme, celebrada a Madrid. El Col•lectiu, impulsat per la regidoria de Turisme de Sant Carles ... » continuar
Fèlix Llovell - 29/01/2010 - 11:47h
Fonda La Figuera, a La Figuera, bona cuina catalana tradicional
Ben sovint, quan parlem de la gastronomia de les comarques tarragonines, quasi sempre pensem només en els bons restaurants que estan situats a les poblacions marineres del nostre litoral i poques vegades ens recordem dels bons temples culinaris que ... » continuar
Fèlix Llovell - 20/01/2010 - 10:02h
1 ...68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 ... 84
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.