Nova carta de primavera de La Masia de l'Era
En Josep Maria Mestres, xef propietari del restaurant La Masia de l’Era, juntament amb tot el seu equip de cuina i de menjador, ha presentat la nova carta de primavera/estiu. En aquesta carta, dissenyada per els propers mesos hi trobem plats molts ... » continuar
Fèlix Llovell - 15/04/2010 - 11:03h
La Grava, del Morell, ofereix el Menú Tradició
Antigament els menús de les fondes es planificaven perquè les persones que menjaven fóra de casa cada dia, tinguessin una dieta equilibrada (verdures, arròs, llegums, peix, carn...) i no repetissin els aliments. Per això era normal que en molts ... » continuar
Fèlix Llovell - 06/04/2010 - 13:20h
El  xef Joan Roca  fa un
Aquest dimecres Joan Roca del restaurant Celler de Can Roca de Girona que compta amb tres estrelles Michelin, ha estat el convidat de la presentació oficial de la segona edició de Tarragona dtapes. Primer la teoria i després la pràctica. Això ... » continuar
Redacció TT - 03/04/2010 - 19:46h
El Molí de Cal Tof presenta el nou plat: Salmaldon
Per qualsevol gourmand la Sal Maldon és un tipus de sal de mar grossa molt apreciada que pot acompanyar diversos plats; és un producte completament natural que reté elements de l’aigua de mar molt valorats per la salut com el magnesi i el calci. ... » continuar
Fèlix Llovell - 31/03/2010 - 23:49h
Presentada a Torredembarra la segona edició del Tarragona dTapes que començarà el 16 d’abril i clourà el 2 de maig
Aquest dilluns ha tingut lloc a Torredembarra, la presentació de la segona edició del Tarragona dtapes de la mà d’Albert Abelló, president de la Cambra de Tarragona i de Josep Martí, president de l’Associació Empresarial d’Hostaleria de ... » continuar
Redacció TT - 29/03/2010 - 18:59h
Una degustació d’ostres i cava primer acte de la nova agrupació de restaurants “Tarragona essència”
“Tarragona essència”, és el primer col•lectiu gastronòmic de la ciutat, que agrupa a una vintena de professionals i establiments de Tarragona, que té com a objectiu donar a conèixer els nostres productes i promocionar Tarragona ... » continuar
Redacció TT - 28/03/2010 - 21:37h
Els Gourmets de Tarragona degusten el lletó al restaurant Albatros
Durant els mesos que van de novembre a l’abril, el restaurant Albatros, situat a la cala Llenguadets, de Salou, ofereix als seus comensals un dels millors plats de la seva cuina: el lletó al forn a l’estil burgalès. Cal recordar que els ... » continuar
Fèlix Llovell - 26/03/2010 - 07:46h
Lliurament del Premis Acpetur
Com ja és tradicional, un any més, l’Associació Catalana de Periodistes i Escriptors de Turisme (ACPETUR) va fer els lliurament de premis que atorga l’entitat. L’acte va tenir lloc a un dels salons del hotel Le Meridien, de Barcelona. La ... » continuar
Fèlix Llovell - 13/03/2010 - 12:40h
Torredembarra celebra la l’XI Diada i la IV Mostra del Bull
La festa gastronòmica torrenca a l’entorn del bull (estómac sec de la tonyina) va tenir lloc el passat diumenge, dia 7 de març amb la celebració de la IV Mostra i l’XI Diada que es va dur a terme al restaurant Morros, en ple passeig Marítim. ... » continuar
Fèlix Llovell - 08/03/2010 - 20:45h
Restaurant Club de Golf Costa Daurada, 21 anys de bona cuina casolana
Quan el Club de Golf Costa Daurada, de Tarragona va iniciar la seva singladura, en l'any 1990, el matrimoni Mª Jesus Angos i Fernando Beired, es van fer càrrec del restaurant que duu el seu mateix nom del Club. Mª Jesus, coneguda per tots com ... » continuar
Fèlix Llovell - 06/03/2010 - 19:51h
1 ...67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 ... 84
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.