L'Arròs Mariner de Tarragona, jornades gastronòmiques,  a punt per a la seva 2a edició
Les jornades començaran el proper 16 d’abril i s’allargaran fins al 2 de maig. Durant 15 dies, 25 dels millors restaurants de la ciutat serviran menús especials amb l’arròs mariner com a protagonista. L’acte de presentació, celebrat al ... » continuar
Fèlix Llovell - 14/04/2021 - 10:12h
Arròs & Brases  (els jardins del Tancat), nou destacat restaurant al Baix Ebre
Inaugurat el 18 de març de 2021, és el segon restaurant de l'hotel Tancat de Codorniu, propietat d'Ángel Llasera, situat a l'entrada de la finca, fora del recinte tancat. Un edifici nou, ampli, lluminós i envoltat d'un jardí tropical, amb ... » continuar
Fèlix Llovell - 11/04/2021 - 11:21h
Sanromà, una excel.lent cuina de producte i tradició catalana en un elegant ambient
Amb una cuina senzilla, de la tradició catalana, però amb un producte km. 0 d’impecable qualitat i una elaboració magistral, el restaurant Sanromà, a l’entrada de la petita població de Castellvell del Camp, a només 3 kms. de Reus, s’ha ... » continuar
Fèlix Llovell - 06/04/2021 - 17:46h
Peixateries Velles, a Reus, peixos i mariscs en una gran terrassa
Situat a l'antiga plaça de les Peixateries amb unes vistes a la Prioral de l'església de Sant Pere de Reus, és una referència a la ciutat per la seva àmplia terrassa i la seva cuina mediterrània i marinera, amb els peixos i mariscs com a ... » continuar
Fèlix Llovell - 31/03/2021 - 11:50h
Nou estrelles Michelín avalen els primers Premis Gastronòmics Tarragona
Aquest dijous al matí s’han presentat els primers Premis Gastronòmics Tarragona, que el Patronat Municipal de Turisme de Tarragona ha creat per donar suport al sector gastronòmic, turístic i d’oci del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre i ... » continuar
Fèlix Llovell - 26/03/2021 - 12:25h
Petita historia de la cuina tarragonina
Els primers antecedents de la cuina i la gastronomia a les comarques tarragonines són molt llunyans. Si ens remunten a l’època romana, a traves de diferents escriptors hi trobem ja receptes de la cuina d’aquells temps, que des de uns anys, ... » continuar
Fèlix Llovell - 22/03/2021 - 12:53h
Miramar, de Cambrils, ofereix els entremesos mariners, inspirat en la tradicional i essencial cuina de la vil.la
Ningú dels bons “gourmands” podem oblidar aquells deliciosos “Entremesos de peix i marisc”, tan tradicionals i representatius de la cuina cambrilenques, que assaboríem amb gran plaer a restaurants com Casa Gatell. Avui en dia és difícil ... » continuar
Fèlix Llovell - 10/03/2021 - 16:22h
La Goleta, de Salou, un dinar memorable davant la mar
Hi ha restaurants que deixen al comensal un record inoblidable d'un dinar excepcional per la qualitat del seu producte, l'encert en l'elaboració, el servei diligent i amable i com a colofó unes boniques vistes de la mar, per acompanyar uns plats ... » continuar
Fèlix Llovell - 01/03/2021 - 09:53h
Bruixes de Burriac by Jaume Drudis, el restaurant gastronòmic de l'hotel Gran Claustre
El restaurant Bruixes de Burriac, amb el prestigiós xef, Jaume Drudis es troba en un singularíssim i encantador entorn, ple de llegendes. És el restaurant gastronòmic de l'hotel Gran Claustre, d'Altafulla, que ocupa un espai minimalista i ... » continuar
Fèlix Llovell - 24/02/2021 - 09:32h
Rafel Muria, amb la seva estrella Michelin 2021 s'incorpora al Consell d'experts de l'AEHT
Rafel Muria, xef del Restaurant QuatreMolins, ja forma part del Consell d’Experts de l’Associació d'Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona, posicionant, així, Cornudella de Montsant i el Priorat com a destí gastronòmic de ... » continuar
Fèlix Llovell - 04/02/2021 - 09:15h
1 2 3 4 5 6 7 8 ... 88
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.