El dissabte 25 de gener la Festa del Calçot a Valls
La calçotada, i tot el que envolta el calçot, pren protagonisme durant tot el cap de setmana a Valls. Ho faran a partir de dissabte 25 de gener amb la Jornada Gastronòmica del Calçot, la Mostra de Cuina del Calçot i el Mercat de la Calçotada; i ... » continuar
Fèlix Llovell - 24/01/2020 - 12:07h
Entre els millors restaurants de les comarques tarragonines: Sanromà, a Castellvell
La Guia Gourmand li atorga una qualificació de 9/10 i 4 "gourmands" sobre cinc, la qual cosa significa i corroboren molts comensals i fidels clients que el Sanromà és un dels millors restaurants de les comarques tarragonines. I és que s'hi ... » continuar
Fèlix Llovell - 20/01/2020 - 11:26h
Més que Tapes, la innovació gastronòmica a Reus a càrrec dels germans Murtró
Sempre anem amb il•lusió pensant en què ens sorprendrà la singular oferta del “Més que Tapes”, de Reus, perquè diàriament presenten nous plats fora de carta, com a suggeriments, en una cuina que fora de qualsevol mena d'etiqueta dona un ... » continuar
Fèlix Llovell - 07/01/2020 - 16:58h
Gami, de Cambrils,  inicia una nova etapa amb Fanni Rom i Antoni Martínez
Fanni Rom, amb el suport del seu marit, Antoni Martínez, que té cura de la cuina i les sales, ha iniciat una nova etapa d’aquest restaurant a finals del 2019, després de renovar totalment els menjadors i la decoració del local. Tons clars i ... » continuar
Fèlix Llovell - 03/01/2020 - 09:09h
Rodamar, sorpresa gastronòmica a l'Ampolla
Lluny del centre de la marinera població de l'Ampolla, a la zona residencial de l'Passeig de l'Arenal, enfront de la mar i amb belles vistes de la badia de l'Fangar i a la llunyania el seu emblemàtic far es localitza aquest restaurant obert al ... » continuar
Fèlix Llovell - 30/12/2019 - 09:18h
Ca la Peirona, als peus de la Musara (Vilaplana) la cuina de sempre feta com a casa
Als peus de La Musara, davant del petit mirador amb boniques vistes a l’emblemàtica muntanya tarragonina, des de 1999 un restaurant familiar ofereix la cuina de sempre feta com a casa. És una cuina senzilla, de poble, casolana, però amb tots els ... » continuar
Fèlix Llovell - 27/12/2019 - 14:42h
Fonda El Recó 1794, un retorn al passat i a la cuina tradicional catalana
En els petits pobles de l'interior de les comarques tarragonines afortunadament encara podem trobar aquelles fondes carregades d'història que els nostres avantpassats freqüentàvem en els seus viatges al Priorat, Montsant, Conca de Barberà, Terra ... » continuar
Fèlix Llovell - 13/12/2019 - 10:54h
Sant Francesc Restaurant amb vista a la muralla de Montblanc ofereix cuina tradicional
El xef, Xavier Civit, amb una llarga trajectòria professional a la Conca de Barberà, juntament amb Maite Espasa, que s’encarrega de dirigir el menjador, es van fer càrrec del Sant Francesc Restaurant, de Montblanc, des de l’estiu del 2019, ... » continuar
Fèlix Llovell - 05/12/2019 - 09:09h
Els sis restaurants amb Sol Repsol de la província deTarragona ja formen part del Consell d'Experts de l'AEHT
L’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona, amb la complicitat de Repsol, ha presentat aquest dimarts 3 de desembre l’adhesió al Consell d’Experts de l’AEHT dels sis restaurants guardonats amb la distinció Sol Repsol de la ... » continuar
Redacció TT - 03/12/2019 - 19:37h
Eduard Xatruch, dels restaurants Disfrutar i Compartir, presenta la Guia Gourmand 2020 amb importants novetats
La Guia Gourmand 2020, ha estat presentada aquest dilluns al restaurant de Cambrils, Casa Macarrilla 1966, després de gairebé 3 dècades amb importants novetats, destacant el nou logo -de disseny minimalista-, que exemplifica la modernització de ... » continuar
Redacció TT - 25/11/2019 - 23:19h
1 2 3 4 5 6 7 8 ... 83
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.