0 comentaris
18:21
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
L’esperit del nostre vi
El Celler “Mas Foraster”, un dels Cellers més representatiu de les DO Conca de Barberà
  
El vi existeix a la nostra província des de fa milers d’anys, i juntament amb els nostres productes i la nostra cuina forma part de l’historia, tradició, i cultura de casa nostra.

El fet de que vuit de les dotze denominacions d’origen català es troben a les comarques tarragonines, representa sens dubte una eina de desenvolupament turístic, una senyal d’identitat i un element diferenciador, que hem de saber aprofitar en aspectes com l’enoturisme.

L'avantatge fonamental de la denominació d'origen DO, és que garanteix al consumidor un nivell de qualitat, i unes característiques especifiques, que es deuen fonamental i exclusivament al medi geogràfic en què es produeix, transforma, i elabora.

Entre tots hem d’aprofundir en els avantatges i els elements singulars que es troben en els nostres vins, en alguns casos, qualificats entre els millors del mon.
Avui a la província de Tarragona hi troben més de 200 cellers elaboradors de vins de qualitat, amb més de 19 milions de botelles comercialitzades a l’any.

I és a Montblanc, a la comarca de la Conca de Barberà, una de les zones més arrelades i de tradició vinatera de Catalunya, on es troba un dels Cellers més representatiu de les DO Conca de Barberà.

El Celler “Mas Foraster”, pertany a una família d’una llarga trajectòria viticultora. La família Foraster, conrea la vinya des de fa més de 150 anys, els seus reconeguts vins negres d'edició limitada, i d’una qualitat excel•lent, són el resultat d’una acurada elaboració amb dues varietats: Cabernet Sauvignon, i Ull de Llebre, principalment. L´any 2007 també van elaborar el seu primer vi blanc amb les varietats: Garnatxa Blanca, Macabeu i Chardonnay.

Fidels exponents representats d’aquest bon fer, els podem trobar en aquestes referències:

-Josep Foraster Collita
-Josep Foraster Criança
-Josep Foraster Blanc Selecció
-Josep Foraster Selecció

En definitiva, El Celler “Mas Foraster”, és un clar exponent d’uns vins harmoniosament estructurats, profunds, amb una accentuada personalitat, vins d'un notable interès que desperten el més recòndit dels nostres sentits.
Uns vins que han obtingut un reconegut prestigi, i un destacat lloc per la seva excepcional qualitat.

Mas Foraster ofereix visites a les seves instal.lacions on ens explicaran el procés d´elaboració i podrem tastar algun dels seus vins i adquirir-los directament al Celler.
Maribel Álvaro - 09/12/2008 - 18:21h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.