0 comentaris
18:12
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
El Galliner de l’Antiquari, un restaurant singular sense més secrets que la bona matèria prima i l'encertada elaboració, a Tarragona
  
El Galliner de L’Antiquari està situat en una zona privilegiada del casc antic de Tarragona, en un palau que es va construir al segle XVII sobre la muralla del Fòrum Romà, per la qual cosa les seves parets guarden restes arqueològiques del típic cadiratromà. Està qualificat pel Patronat Municipal de Turisme de Tarragona, com a lloc d’interès turístic i està inclòs en la ruta turística de monuments històrics. El local l’ocupava inicialment un antiqüari; els germans Blazquez ho van convertir en un bar de copes, en el qual es duien a terme diferents activitats culturals: música, pintura, literatura, etc., durant anys fins que ho va conèixer Mariano, li va agradar i ho va comprar, amb la idea de fer en ell un baluard cultural, amb exposicions i espectacles.

Actualment el polifacètic Mariano Vázquez està jubilat i és la seva esposa Susana Goicoechea, qui el porta, L’Antiquari ha estat i segueix sent, durant més d’una dècada, tota una referència de cultura a la ciutat i un punt de trovada d’artistes, intel.lectuals i personatges de la vida bohèmia tarragonina. En els diferents espais a dos nivells del local, que en total pot albergar uns 120 comensals, David Pérez i Albert Bladé que són els xefs, ofereixen una cuina tradicional, a partir de productes de primeríssima qualitat, amb un resultat certament òptim. Plats senzills, de sempre, sense més secrets que la bona matèria primera i l’encertada elaboració. La seva especialitat són les tapes. Susana dirigeix els diferents menjadors que gaudeixen d’una decoració moderna contrastant en un entorn clàssic del casc medieval de Tarragona. El celler té 40 referències.

Entre les especialitats de la casa podem destacar l’amanida del Galliner: 12,00 €; ous del Galliner: 8,50 €; bacallà a l’escuma d’all: 15,00 €; tàrtar de tonyina vermella: 18,00 €; delícies del Galliner: 5,00 €.

També ofereix un Menú: 25,00 €

El vi de la Casa és de la DO Montsant, 11,00 €

Carrer Santa Anna 3. 43003 Tarragona. Tel.: 977 24 18 43. Horaris: De 13,00 a 16,00 i de 21,00 a 24,00. Tanca dilluns i del 8 al 20 de gener. Visa. Aire condicionat.
Fèlix Llovell - 21/12/2021 - 18:12h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.