0 comentaris
10:53
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Nou Moderno, a Villalba dels Arcs, cuina del territori amb guspires d'innovació
  
El Nou Moderno és el germà petit del Bar Moderno, local inaugurat pels avis Jepó i Rosta, fa uns cinquanta anys i situat pràcticament davant en el mateix carrer. La Rosa, neta de la Roseta, és la cuinera del restaurant.

Són tres generacions que es dediquen a hostatjar i donar acollida als que volen gaudir dels productes i de l’entorn, aportant l’experiència i la sapiència en l’elaboració dels plats clàssics, amb revisions actualitzades de plats elaborats amb productes autòctons i organitzant tastos i col.laborant amb la D.O., cellers i distribuïdors de forma habitual.

El Nou Moderno és un lloc de repòs i de calma, així com en punt de partida de múltiples activitats que es poden desenvolupar en l’entorn que l’envolta. La Rosa Vallestí, juntament amb la Teresa Vandellòs, la seva mare, estan davant dels fogons de la casa. La Teresa aporta l’experiència en l’elaboració dels plats clàssics de la Terra Alta, exemples en són la truita en suc, la clotxa o el fricandó de vedella, recepta original de la iaia. La Rosa dóna una guspira d’innovació a la nostra carta, amb revisions actualitzades de plats elaborats amb productes autòctons, cuina amb tocs de fusió i menús de tast maridats amb vins de la Terra Alta.

Plats interesants i a la vegada honestos i respectuosos amb el producte i el medi en què s’han cultivat. Tenen el seu propi hort. Josep M. germà de la Rosa, té cura de la sala i del celler, amb unes 200 referències. El vi, element essencial de la cultura i del desenvolupament socioeconòmic de la comarca, també és un producte estrella de la casa.

Entre les especialitats podem destacar el ravioli d’esqueixada de bacallà: 8,50 €; confit d’ànec al perfum de taronja: 10,00 €; llom de bacallà confitat, espàrrecs verds i magrana 12,00 €; fricandó amb làmines de xampinyó: 7,00 €; melós de corder amb patata farcida del rostit: 12,00 €. També ofereix diversos menús: Menú: 15,00 €; Menú Caps de Setmana: 18,00 €; Menú Capsa de Tastets: 25,00 €; Menú Plegant Olives: 40,00 €
Vi de la casa: La Moderna Blanc i negre (de vinyes pròpies de Moranillo), 8,00.

C/ Sant Llorenç, 17. (43782). Tels.: 977 43 80 12 i 977 43 82 04. Horari de 13,00 a 15,00 i de 21,00 a 22,30 hores. Tanca diumenge nit. Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat, aparcament. noumoderno@gmail.com Web: www.noumoderno.com
Fèlix Llovell - 20/09/2021 - 10:53h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.