0 comentaris
11:15
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Gami, de Cambrils, un restaurant de la nova cuina cambrilenca
  
Antoni Martínez amb el suport de la seva dona Fanni Rom va iniciar una nova etapa d’aquest restaurant a finals del 2019, després de renovar totalment els menjadors i la decoració del local.

Gràcies al saber fer del gerent/propietari Antonio Martínez i a la seva habilitat per incorporar tant en cuina com en sala a les persones adequades, restaurant Gami ha aconseguit donar un tomb a la cuina tradicional feta fins a la data, modernitzant i situant al seu restaurant en el candeler de la nova cuina cambrilenca i com un dels restaurants de referència on degustar els millors productes gastronòmics. Sens dubte Antonio Martínez i el seu equip tenen un futur il.lusionant per davant.

Compten amb la recent incorporació de xef Ramon Accensi un gran professional i amb una gran experiència en el sector.

Tons clars i fotografies marineres en blanc i negra a les parets del menjador, elegant, agradable i acollidor inviten a degustar aquesta cuina, ben treballada. No hi falten els arrossos, tan tradicionals de la Costa Daurada i també incorpora a la carta algunes carns de qualitat i plats per compartir.

A l’actual carta hi trobem els apartats: Els Individuals, el Racó de Balfegó, Els Marinats, Els Tàrtars, Els Carpaccios”, els Saltejats” l’Ibèric, Fregits, els Ous, del mar, Les carns; i els Arrossos.

La bodega és notable i variada amb unes de 70 referències de vins i caves. El vi de la casa és el Sisquera, DO Terra Alta, 11,60. El servei és molt polit.

Entre les seves especialitats cal destacar el tàrtar de corbina i llagostins “estil Gatell”, 18,50€;steak tàrtar de vaca gallega madurada amb mantega Café París, 24,00€; saltat de rap amb shitake, pakchou i salsa kabayaki, 19,50€; coulant de pop amb oli de pebre vermell de la Vera, 21,50€; llobarro a l’Orio, 24,00€; filet de vaca gallega al foie, 24,50€; arròs de senyoret, 19,00€;i a l’hora de les postres, mousse d’avellanes de Reus, 6,80€. Preu mitjà d’un àpat és d’uns, 35,00€.

Sant Pere, 9. (43850) Cambrils. Tel.: 977 36 10 49. Horari de 13,00 a 16,00 i de 20,00 a 23,00. Tanca diumenge nit, dilluns. Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Terrassa. 1 menjador privat per fins a 10 comensals i capacitat total per a 60. fanni_cambrils@hotmail.com
Fèlix Llovell - 26/08/2021 - 11:15h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.