0 comentaris
12:52
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Casa Ramon Marinés, més de 70 anys amb bona cuina marinera del Delta
  
Un agradable passeig pel port esportiu de Sant Carles de la Ràpita o un bon bany en una de les seves platges. Desprès correspon un dinar mariner amb els suculents productes que atresora la Badia dels Alfacs.

Casa Ramon Marinés, que té més de 70 anys d’història, és un bon lloc per gaudir d’aquesta riquesa culinària del Delta de l’Ebre, que protagonitzen mariscs i peixos.

Per començar podem demanar unes cloïsses y continuar amb unes ostres, ortigues de mar, calamarsets, popets amb ceba, gambeta “penxuda”, i, naturalment, els famosos llagostins de Sant Carles de la Ràpita.

Com a plat fort un arròs a l’estil mariner, amb musclos, gambetes i sípia.

El 1948, Ramon Pons i Maria Cinta Carbó, pares de la segona generació, María Inès Pons i el seu espòs Joaquín Ojando, van fundar aquest restaurant que continua oferint com sempre la típica cuina marinera autòctona.

Un establiment familiar, que ofereix una bona cuina del mar, ben elaborada per la xef Mari Carmen Gisbert, que juntament amb el seu marit, Joaquim Ramon Ojando, la tercera generació, són actualment els propietaris i qui porten les rendes de l’establiment.

Compta també amb l’hotel Plaça Vella, de 3 estrelles i 21 habitacions.

En Joaquim Ramon dirigeix les sales. En entrar, hi ha un temptador expositor de peixos i mariscs, i després del bar hi ha un menjador petit molt acollidor i al fons una sala de molt gran per fins a 250 comensals. Al primer pis, un altre gran menjador per a tot tipus de celebracions, casaments, comunions, etc.

A destacar també la terrassa a l’aire lliure, pels dies de bon temps. El celler compte amb unes 50 referències de vins i caves.

Entre les especialitats cal destacar: Barcogrillé, safata variada de marisc amb llagosta o bou de mar o nècores, 132,00. Arròs tot pelat, 14,30. Suquet de peixos a la marinera, 39,60. Rap a la crema d’alls tendres, 20,00. Llagostins especialitat Casa Ramon, 20,00. Bunyols de crema amb gelat de “mantecado”, 3,95.

També ofereix un Menú, 18,00 i un Menú degustació, 65,00.El preu mitjà: 35,00/40,00. El vi de la casa és de la D.O. Terra Alta i Penedès, 6,00.

Arsenal, 16. (43540) Sant Carles de la Ràpita. Tels.: 977 74 03 61 I 637 184 555. Horari de 13,00 a 01,00. No tanca. Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Capacitat total per a 450 comensals. Cuina: Marinera.Reobert des de: maig 2020.
Correu electrònic: casaramon@casaramon.comWeb: www.casaramon.com
Fèlix Llovell - 06/08/2020 - 12:52h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.