0 comentaris
08:27
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
La Gigantea (Mas Passamaner), cuina mediterrània de temporada en un marc excepcional modernista
  
És el restaurant gastronòmic de l’hotel Mas Passamaner, obert des de l’any 2003, en el que l’arquitecte Ángel García va rehabilitar un preciós edifici modernista, construït l’any 1922, convertint-lo en un magnífic hotel de cinc estrelles dedicat al modernisme, considerat Hotel Monument.

En aquest marc excepcional el xef Victor Fontelles ofereix una línia de cuina mediterrània de temporada i de producte, ben elaborada i amb tocs personals. El menjador, que és molt agradable, lluminós i amb una decoració moderna i actual, el dirigeix Gedion Debere, que supervisa també el celler que guarda més de 200 referències de vins, caves i ”champagnes”. El Vi de la casa és el Nona (DO Priorat), 22,00.

Incorpora una terrassa chill-out per a l’estiu i diferents reservats per a poder gaudir de menjars de treball o reunions en un entorn tranquil i discret.

En la nostra visita, gaudint de la vegetació de l’exterior dels grans finestrals, vam degustar un formatge fresc, tomàquet confitat i galeta de parmesà; unes saboroses anxoves de la costa de Vinaròs mida 00 amb pa de coca torrat i tomàquet i unes curioses i bones croquetes de xoriço picant amb formatge Camembert i mel, com aperitiu. De primer, un plat contundent com és el guisat de mongeta pinta de Lleó amb guatlla escabetxada i bunyols de “migas” de pastor; carxofes fregides i fumades amb rovell d’ou trufat, llagostins a l’allet i vel de cansalada ibèrica; i com a final, dau de bacallà amb tomàquet, cuinat a poc a poc, amb la seva escorça i escuma d’allioli de poma, molt encertat.

Altres especialitats de la carta són: el nostre clàssic tàrtar de salmó marinat amb teriyaki i llima, servit amb blinis i maionesa
d’anet fresc; arròs sec de magret d’ànec amb aire manxec i compota de poma&vainilla; entrecot de Black Angus tall “Cube Roll”, 26,00; i com a postres, la “torrija” tèbia en pa de brioix amb vainilla en textures.

El restaurant també ofereix un Menú de migdia (de dilluns a divendres, no festius), a partir de 25,00€; un Menú de temporada, 45,00€; i un Menú degustació Gigantea, 65,00€.

Camí de la Serra, 52 (43470). Tel.: 977 76 63 33. Horari de 13,00 a 15,30 i de 20,30 a 23,00. No tanca. American Express, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Menjador privat. Correu electrònic: restaurante@maspassamaner.com Web. www.maspassamaner.com
Fèlix Llovell - 12/11/2019 - 08:27h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.