0 comentaris
12:51
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Inoblidable sopar dels Gourmets de Tarragona a Via Veneto
  
El sopar del mes de maig de l’associació dels Gourmets de Tarragona ha estat certament excepcional, ja que l’entitat gastronòmica tarragonina ha visitat un dels millors restaurants de Catalunya: Via Veneto.

Traslladats amb autocar a Barcelona, els Gourmets, acompanyats en aquest cas singular de les seves parelles, van poder gaudir d’un magnífic menú degustació en el marc extraordinari d’un dels salons distingits del restaurant Via Veneto, que té una estrella Michelin i un 9,50/10 a la Guia Gourmand.

Rebuts pel propietari de l’establiment, Josep Monje, considerat com un dels millors directors de sala del país, i pel seu fill, Pere, que ja porta actualment les rendes del restaurant, que fa poc ha celebrat el seu 40è aniversari, els Gourmets van fer un deliciós aperitiu a peu dret, a base d’encenalls de fuet, bombó de foie i xocolata, pa xinès farcit de cap i pota, cornets de vieira, parmentier de patata amb caviar de tòfona, mini caneló de pollastre raça Prat, teules de parmesà amb anxoves i blinis de salmó a la mostassa, tot plegat acompanyat de cava brut.

Seguidament, i ja assentats en unes taules luxosament parades,es va presentar l’invitat d’honor, en aquets cas, Sergi Uriol, director general del hotel ME, que va explicar als assistents, unes 70 persones, aquesta darrera “joia” hotelera de la cadena Sol Meliá, a Barcelona, amb totes les seves singulars característiques i invitant-los a conèixer-lo. Acabat el parlament, el president dels Gourmets li va lliurar el pin d’argent de l’Associació.

A continuació es va iniciar el menú que va comprendre els següents plats, cadascun presentat per en Pere Monje: Tartar de bacallà amb fesols del “ganxet”, tomàquets confitat i olives negres; ou de “Calaf” a baixa temperatura amb trio de patates i tòfona negra confitada; lluç gallec de “Celeiros” amb migas, bajoques tendres i mojo; cua de bou (desossat) estofat al vi negre amb carxofes. I com a postres, canuts d’arròs amb llet amb granissat de taronja i gelat de llet merengada. Cada plat va anar maridat amb un vi diferent, presentat pel somelier del restaurant, Josep Martínez.
Acabat el sopar, i després del cafè i els petits fours, l’invitat d’honor, Sergi Uriol, i el president del gourmets, Emili Mateu, van lliurar el diploma que acredita el pas de l’entitat gastronòmica tarragonina a Pere Monje.

Aquesta visita dels Gourmets a Via Veneto ha suposat una experiència sens dubte inoblidable.

Direcció: Carrer Ganduxer, 10-12, 08021 Barcelona. Tel.: 93 200 72 44 i 93 200 70 24. Fax: 93 201 60 95. Horari: de 13,00 a 15,45 i de 20,45 a 23,15. Tanca dissabte al migdia i diumenge tot el dia i de l’1 al 20 d’agost. Targetes de crèdit: American Express, 4B, Diners, Master Card i Visa. Aire condicionat. Aparcacotxes. 7 menjadors privats per fins a 100 comensals. Correu electrònic: pmonje@adam.es www.viavenetorestaurant.com
Fèlix Llovell - 29/05/2009 - 12:51h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.