0 comentaris
13:48
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Esbarjo Gastronòmic un espai multifuncional per gaudir de la gastronomia
  
Esbarjo Gastronòmic és un espai multifuncional de la gastronomia creat per gaudir de la mateixa en diferents conceptes i versions. És el fruit d’una singular i il•lusionada iniciativa de dos inquiets joves, un tarragoní i un basc, per oferir en el Port Tarraco de la capital un lloc pels plaers gastronòmics. La idea va nàixer quan els dos socis, Josep Maria Moreno, un expert en el mon de la cuina i Aritz Echezarreta, de la gestió i els vins, que es van conèixer treballant i van decidir possar una assessoria gastronòmica per a restaurants, bar i hotels. Però davant la petició que rebien de càterings, de formació van pensar en buscar una ubicació física i la van trobar en el final de la modernísima Marina tarragonina, davant mateix de la ciutat, amb unes vistes esplèndides.

En un principi en el local hi havia tenda de productes i oferien tapes, però ben aviat de tenir una bona cuina i complementar-se en un restaurant per encàrrec en el que els comensals puguin menjar segons els seus gustos i donar servei, d’aquesta manera, a les demandes més diverses. Actualment la tenda té el horari comercial de 10 a 20 hores i l’oferta d’Esbarjo Gastronòmic compren festes tipus càtering amb canapes, vins, pernil... cursos per a grups que s’organitzen periòdicament, tallers per empreses, assessories amb sofwarts de gestió per la restauració. Van obrir el dia 1 d’agost del 2008 i com empresa ja fa dos anys que funcionen (assessoria). La tenda ofereix tota classes de vins, galletes, conserves, foie, caviar de la Vall d’Aràn i altres productes de delicatessen

I com a restaurant, Esbarjo Gastronòmic, funciona per comanda, per reserva prèvia, en la qual es pregunta als comensals que volem menjar, que els hi agrada i preparent d’acord amb el que s’ha parlat un menú fet a mida, per empreses, famílies i tot tipus de comensals. Josep Maria Moreno, que es de Valls i s’ha format a l’escola de Hoteleria de Cambrils, elabora els plats a la cuina, dins d’una línia de cuina mediterrània i de producte, d’autor adaptada a cada comensal, amb un aperitius més aviat moderns i més clàssic en els segons. Des de cigrons amb llamàntol, porcell als forn, arrossos, romescos, suquets de peix, fins a bombó de foie amb sal Madox, copeta de brandada de bacallà amb crema de carbassa, tomàquet sec i rocula selvàtica, raviolis de gelatina de maduixa amb brandada de bacallà fresca, que són els plats estrella de la cuina, sense oblidar els peixos al forn, tonyina, raps, llagostes o secret ibèric envasat al buit, entre d’altres exquisideses.

A l’hora de les postres, l’oferta va a unes orelles líquides, granissat de llima, natilles de mango, “torrijas”, “tatin” de mango, pastissos... En el celler hi han unes 60 referències de vins i caves, destacant els Riberas del Duero i un Xacolí d’autor, Priorats, Montsants, Terra Alta, etc. El preu mitjà d’un apat ve a sortir per un 50/60 euros per persona, amb vins inclosos.

ESBARJO GASTRONÒMIC.- Port Tàrraco, Moll Lleida B1 L1. 43004 Tarragona. Tel.: 977 211 714. Web: www.sircogestion.com
Fèlix Llovell - 24/05/2009 - 13:48h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.