0 comentaris
09:17
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Club Nàutic de Tarragona, cuina mediterrània i vistes
  
El restaurant Club Nàutic de Tarragona està situat en un extrem del Port Esportiu de la ciutat, a l’edifici Nàutic, que té grans finestrals i gaudeix, tant de dia com de nit, d’unes vistes marines i de Tarragona esplèndides.

A l’entrada de l’establiment ens trobem en primer lloc amb la piscina a l’aire lliure, just al costat de la terrassa del bar. Accedint ja al local tancat, un ampli menjador lluminós i amb vistes sobre el port esportiu. Finalment, la terrassa del menjador mateix, que durant les nits d’estiu resulta un lloc idíl•lic per un sopar.

El restaurant va obrir les seves portes l’estiu (juny) de l’any 2005 i actualment compta amb un equip humà molt jove, però a la vegada, molt il•lusionat i professional.

De la cuina, en tenen cura Ferran Menchón i Kiko Copete, xefs tarragonins amb una trajectòria famosa en el món de la restauració de la cuitat. Elaboren una cuina de línia mediterrània en que destaquen com especialitats els arrossos i fideuades, els platillos mariners i les diferents preparacions del millor peix de la nostra costa de manera molt acurada.

Hi destaquen, a la carta, l’arròs caldós de llamàntol, els fideus en cloïsses i carxofes, arròs negre amb llagosta, rap a l’all cremat, suquet de lluç, gamba roja de Tarragona, calamars a la romana, pop a la gallega, rèmol a l’estil del xef amb una preparació personal basada en els porros, els alls, la llimona i la sal grossa., etc.
Per als amants de les carns, el plat recomanat és el filet de vedella a la salsa mostassa. A l’hora de les postres, bandes de milfulls de crema i maduixes, el valencià o les trufas de la casa amb un toc de licor, poden satisfer a qualsevol llaminer.

El restaurant ofereix als migdies de dimarts a divendres un menú diari per 16,50 euros. També te menú de grups a partir de 30 euros. La carta de vins conté unes seixanta referències de vins i caves, presentant-se com a vi de la casa el Ipsis, de Tarragona.

L’establiment disposa de menjador privat per un total de 80-100 comensals i admet gossos a la terrassa.
El responsable d’aquesta nova i positiva singladura del Club Nàutic de Tarragona és Iñaki Floría.

Direcció: Edifici Nàutic, Port Esportiu. 43004 Tarragona. Tel.: 977 22 83 48. Horari de 13,00 a 16,00 i de 21,00 a 23,00. Tanca: Diumenge nit i dilluns. Targetes de crèdit: American Express, Diners, Master Card, 6000 i Visa. Serveis: Aire condicionat. Aparcament. Terrassa. Web: www.nauticrestaurant.com
Redacció TT - 17/05/2009 - 09:17h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.