0 comentaris
20:25
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Casa Ramon -Marines, bona cuina marinera a Sant Carles de la Ràpita
  
Fa molts anys, concretament a l'any 1948, Ramon Pons i la seva esposa Maria Cinta Carbó van obrir a Sant Carles de la Ràpita, molt prop del port, un restaurant per oferir a propis i forasters la cuina típica de la cuina marinera autòctona.
Amb el pas del temps, la seva filla, Maria Ines Pons i el seu marit, Joaquim Ojando, es van fer càrrec del negoci, amb el suport dels seus fills. El pare està a la cuina mentre que la mare porta la direcció dels menjadors, amb l'ajut de la tercera generació, Ines i Joaquim Ramon amb la seva esposa, Carme Gisbert.

El local és ampli i compta amb diferents dependències. Disposa d'un bar amb entrada pròpia i dos menjadors a la planta baixa. En el primer pis, hi ha un gran menjador privat per celebracions. La decoració és senzilla, d'estil mariner. El servei, casolà, familiar, amable i diligent.

El principal protagonista de la cuina és el marisc, aquest marisc que tant de nom ha donat sempre a aquesta marinera població situada davant la badia dels Alfacs. A la mateixa entrada de l’establiment en trovem una magnífica exposició de la oferta culinària.

A Casa Ramon-Marines hi poden degustar una gran varietat de plats típics de la comarca: llagostins al licor cremat, escrita i llagostins amb all i pebre, llagostins a la sal, gambes, cargols de mar, cloïses, tallarines, navalles, esperdenyes, torrades de pa amb anguila fumada, granotes estil Casa Ramon, tempura de galeres i pastissets de mar, suquet d’anguila i angula del Delta, xapadillo torrat, tallarina a l’estil de l’avia, caxels al vapor, sèpia amb fabetes, grumols de la badia al vapor, xipirons i calçots solsits, arròs tot pelat negre amb rap i llagostins, rap als allets tendres, suquet de rèmol, llenguados, barco grillé (amplia varietat de mariscos de la zona)... i a l’hora de les postres, sorbet de llima, crema catalana, sorbets i la rebosteria de la casa.

Tot això regat amb bons vins de la Terra Alta o d’altres D.O. Tarragonines o d’altres del país, ja que l’establiment compte amb una bodega ben assortida, que permet al comensal triar un bon vi escaient per els plats seleccionats.

Casa Ramon -Marines-. Arsenal, 16. 43540 Sant Carles de la Ràpita. Tels.:977 74 23 58 i 977 74 03 61. Horari: de 13:00 a 01:00. No tanca. Targetes de crèdit: American Express, Diners, Master Card, 6000 i Visa. Disposa d'aire condicionat, terrassa i menjadors privats per més de 200 comensals. E-mail: casaramon@casaramon-marines.com
Web: casaramon-marines.com
Fèlix Llovell - 10/05/2009 - 20:25h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.