0 comentaris
12:55
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
El Velero rep el Guardó dels Gourmets de Tarragona
  
En la festa anyal de l’Associació dels Gourmets de Tarragona, celebrada a començaments del 2009, en el que es van lliurar el Premis Gastronia corresponents al any passat, 2008,, el restaurant El Velero, de Sitges, no va poder-hi assistir ja que els seus propietaris, la família Martínez, estava de vacances, fora del país.
Per això. el lliurament del tercer accèssit del Premis Gastronia 2008 ha estat lliurat fa pocs dies per en Manel Suárez, vicepresident de l’entitat gastronòmica tarragonina, en las instal•lacions del propi restaurant sitgetà.

Tota la família Martínez, encapçala per en Florenci, que és el xef d’el Velero, va rebre de mans d’en Suárez el trofeu dissenyat per el artista joier tarragoní Joan Blázquez, el “Gastronia estelada”, tercer accèssit, que l’acredita com un dels millors restaurants de la costa catalana.

Recordem que en Florencio Martínez, a la cuina, amb el suport de tota la família i, fonamentalment amb David Martínez, el seu fill, a la sala i a la cura dels vins, ja que és un gran sumiller, s’encarreguen de fer gaudir cada dia el comensal amb profunds sabors mediterranis enfront de la platja de la Ribera, de la Blanca Subur.
A El Velero, que té una puntuació de 8/10 a la Guia Gourmand 2009, hi trobem sempre un producte d’excel•lent qualitat, en un marc familiar però modern, elegant però acollidor. Compta amb una extensa selecció d’aigües, olis, cigars, digestius i un amplíssim celler subterrani amb unes 450 referències i més de 3.500 ampolles. Cuina i celler han estat guardonats en diverses ocasions. L’any 2005 va guanyar el premi Gastronia que entrega anualment l’Associació de Gourmets de Tarragona.

El restaurant organitza interessants jornades gastronòmiques i sopars maridatge per a grups petits Disposa de menjador per a fumadors. Entre les seves elaboracions culinàries podem esmentar els raviolis de sípia farcits de llagostins amb vinagreta de tinta de calamar, 19,00; les gambes de Vilanova amb salsa de gambes i arròs negre, 39,00; el llobarro a l’all cremat amb patates, 26,00; i a l’hora de les postres, les illes flotants, 6,50. Te un menú degustació per a 48,00 euros i el vi de la casa varia cada quinze dies.

Direcció: Passeig de la Ribera, 38. (08870) Tel.: 93 894 20 51. Fax: 93 894 15 14. Horari de 13,30 a 16,00 i de 20,30 a 23,30. Tanca dilluns no festius i diumenge nit a l’hivern. American Express, 4B, Diners, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Terrassa coberta. 2 menjadors privats per fins a 30 comensals. Correu electrònic: elvelero@restaurantevelero.com. Web: www.restaurantevelero.com.
Fèlix Llovell - 04/05/2009 - 12:55h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.