0 comentaris
10:16
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Nova edició de la revista Gastronomia i Turismo, número 131
  
Ja tenim amb nosaltres la darrera edició de la revista Gastronomia i Turisme, corresponent al primer trimestre de l’any actual (gener/març) i que és el número 131.

Editada per l’Associació Costa Daurada Gastronòmica i Turística i produida i disenyada per Arola Editors, aquesta publicació especialitzada que neix a la Costa Daurada i Terres de l’Ebre amb una projecció internacional, ens acosta els millors restaurants, hotels, vins, viatges, llibres i notícies del mon de la gastronomia i del turismo, des de fa ja 24 anys.

En aquest darrer número la portada està dedicada a un dels més emblemàtics hotels de Madrid, el The Westin Palace, del que publica en les pàgines interiors un ampli reportatge gràfic i literari.
També hi ha reportatges d’altres grans hotels de la Capital com el Intercontinental i el Ritz.

De casa nostra, les recomanacions d’aquesta edició són per l’hotel Mas Mariassa, de Pratdip i el Villa Retiro, de Xerta. Respecta a restaurants hi surten Cal Cocó de Torredembarra, la Cuina d’en Carlos, de Pratdip, Les Moles d’Ulldecona i Blanc de Blancs, d’Amposta.
Els reportatges inclouen també l’hotel Le Meridien Barcelona i un recull dels millors restaurant i hotels del Principat d’Andorra: Ginjol, La Guingueta, Casa Canut, Andorra Park Hotel…

La pàgina de cellers és ocupat per el Clos Montblanc, de la Conca de Barberà. I el Gourmet que contesta el qüestionari és el Dr. Miquel Àngel Pericàs, director de l’Institut Català d’Investigació Química.
Finalment, trobem també en la revista la presentació de la Guia Gourmand 2009, al restaurant la Grava i les visites de l’Associació del Gourmets de Tarragona, a Can Bosch i la festa de lliurament dels “Premis Gastronia”.
La publicació s’edita en català i a les últimes pàgines s’inclou la traducció de tots els textes al castellà. Es pot consultar integra i gratuitament en la web: www.gastronomiayturismo.es
Fèlix Llovell - 13/04/2009 - 10:16h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.