0 comentaris
09:24
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Cuina deltaica, en el restaurant Rull de Deltebre
  
El Delta de l'Ebre és un dels paratges més singulars de Catalunya, tant pels seus paisatges, tradicions i costums com per la seva gastronomia. Molt condicionats als productes autòctons, diversos restaurants de les poblacions del Delta ofereixen aquests plats, pràcticament impossibles de trobar fora de la regió.

El restaurant Rull, situat a la planta baixa de l'hotel del mateix nom, en el bell mig de Deltebre, és un dels que ofereixen aquesta cuina tradicional d'aquesta zona més meridional de les comarques tarragonines.
L'hotel Rull, obert des de l'any 2001, s'ha preocupat, des d'un primer moment, de tenir un restaurant de qualitat on s'ofereix la bona cuina tradicional del Delta, en un marc agradable de moderna decoració.

Per a conquerir aquest objectiu va buscar un equip de cuina que encapçala el xef, Francisco Lorente, que compta amb l'experiència dels fogons de diferents restaurants de la Costa Daurada i de la Costa Brava (Do Pulpo, de Torredembarra; Galas, de Salou; Gran Buffet, de Cambrils; i La Dorada, de Lloret de Mar).

Les seves especialitats són el pop romescat i gratinat al forn amb mousselina d’allioli; l’arròs “tot pelat” amb suquet selecte del Delta; el suquet de peix, etc. A l'hora de les postres, el menjar blanc o la rebosteria de la casa poden ser bones opcions. Cal dir que per a començar l'àpat són molt recomanables les picadetes de la casa, on hi entren una mica de tots els plats tradicionals deltaiques en petites proporcions: anques de granota, xapadillo d'anguila, xipirons, mol•luscs, cloïsses fines -conegudes localment com grumols-, cargols de mar i torradetes d'anguila fumada.

El restaurant Rull també té un menú degustació molt interessant i disposa d’una sala multifuncional per a celebracions, banquets, conferencies, per fins a 350 persones. Dirigeix el menjador Albert Mengual, que té cura també de la bodega, amb unes 30 referències de vins i caves.

Les instal•lacions modernes i confortables de l'hotel, de tres estrelles, inviten després del sopar a pernoctar en les agradables habitacions per a l'endemà poder gaudir d'un inoblidable recorregut pel singulars paratges i indrets extraordinaris del Parc Natural del Delte de l'Ebre, admirant la seva flora i fauna.

Direcció: Av. Esportiva, 155. 43580 Salou. Tel. 977 48 77 28. Fax: 977 48 77 29. Horari: de 13:00 a 16:30 i de 20:30 a 23:30. No tanca. Targetes de crèdit: American Express, 4B, Diners, Master Card i Visa. Serveis: Disposa d’aire condicionat, aparcament vigilat i terrassa. E-mail: hotelrull@turisrull.es Web: www.hotelrull.com
Fèlix Llovell - 09/04/2009 - 09:24h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.