0 comentaris
20:34
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Morros, bona cuina marinera tradicional a Torredembarra
  
El restaurant Morros té molta historia. Ens ho recorda l’actual carta que il•lustra la portada amb una fotografia en blanc i negre de la façana de la “casa de comidas” de 1952. I a la contraportada, un altra façana de Casa Morros, posterior, amb una vespa aparcada davant.
Però l’actual restaurant Morros, situat en el barri dels pescadors, davant de la mar, pràcticament a peu de platja, amb una preciosa terrassa i unes vistes esplèndides, porta funcionant des de l’any 1977, fundat per el matrimoni Joan i Georgina Morros.

Ha estat des dels primers moments de la seva trajectòria tot un clàssic de la Costa Daurada, especialitzat en la cuina marinera tradicional autòctona i amb el pas del temps no ha deixat d’assolir un reconegut prestigi.

El seu fill, Joan Morros Casasús, va cursar estudis a l’Escola d’Hoteleria de Barcelona, al carrer Muntaner. Desprès va seguir estudiant a l’Escola de Toulouse (França) i quan va acabar va fer diverses “estades” a l'estranger; concretament, va treballar a Tokyo i a Mèxic. Amb tota aquesta important preparació i després d’un període de compartir la direcció amb els seus pares, a començaments de l’actual dècada va fer càrrec de l’establiment.

Amb la nova saga de la joventut del fill gran de la família Morros, el restaurant no ha abandonat aquesta cuina de sempre però ha renovat les presentacions i, a la vegada, ofereix plats de línia evolutiva, elaborats pel propi Joan.

D’aquesta manera, en aquest restaurant s’hi pot menjar un entremès de peix i marisc, 51,20 euros, un fideuejat, 10,10; un arròs amb llamàntol, 21,30, amb verduretes i bacallà, 14,50, o negre amb calmarsets, 15,00; el suquet de rap amb escamarlans, 27,64; orada a la sal o al forn, 25,60; suprema de lluç amb patata confitada i botifarra blanca de calçots, 24,70... I en les postres (6,30), crêpes al Grand Marnier, souffle d’avellanes del Baix Camp amb el seu gelat, i tatin de peres.

El restaurant ofereix també dos menús, el gastronòmic, per 51 euros i el Mediterrani, per 28 (un entrant, un peix, una carn i un postre).
Al local –de caire modern i amb elements decoratius mariners- s’accedeix pel costat de la terrassa, davant la platja. Conserva el menjador gran del primer pis, per a banquets i celebracions. El menjador principal gaudeix d’una elegant decoració i magnífiques vistes del Mediterrani. La bodega és àmplia i guarda uns 150 vins de diferents Denominacions d’Origen.

MORROS.- Direcció: Rafel de Campalans, 42. Baix a Mar. 43830 Torredembarra. Tel.: 977 64 00 61. Fax: 977 64 33 03. Horari de 13,00 a 16,00 i de 20,00 a 23,00. Tanca dilluns i a l’hivern totes les nits excepte divendres i dissabtes. Targetes de crèdit: American Express, 4B, Diners, Master Card, 6000 i Visa. Serveis: aire condicionat i menjador privat.
Fèlix Llovell - 26/03/2009 - 20:34h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.