El Celler de l’Arbocet, 30 anys fent bona cuina catalana
  
El petit poble de l’Arbocet es troba a menys de mig quilòmetre de la carretera que enllaça Montbrió del Camp amb Mont-roig. A l'entrada trobem una esbelta torre d’origen musulmà que n'és tot un punt de referència. Junt a la torre i formant una part, la casa pairal que, des del 1979, és el restaurant El Celler de l’Arbocet.
El restaurant consta de dos menjadors de planta baixa, un es situa a l’antic celler de la casa i l’altre és el menjador pairal, orientat al carrer de dalt. Amb una acurada decoració a càrrec de la Montse Montalvo i amb un gust exquisit, el restaurant combina amb una armonia perfecta el disseny amb l’esperit tradicional.

En Joan Pàmies i la Montse Montalvo, ell a càrrec de la bodega i la sala i ella a càrrec dels fogons, han dut a terme una aposta per la qualitat màxima amb tots els productes i, amb un renovat restaurant, són la segona generació del Celler de l’Arbocet i quarta generació amb tradició gastronòmica. I tot sota la màxima de “no menysprear la cuina de l’àvia, sinó donar-li imaginació, ja que l’autèntica vitalitat es troba a la cuina tradicional”.

La carta s’obre amb unes suggerències per anar picant i amb els primers plats: cigrons amb camagrocs i botifarra negra 14,50; cassoleta de canelons, 12,50; anxoves amb albergínia cuita a la llenya, 11,75; remenat de bacallà amb alls tendres i tòfona, 14,50; “el que més li agrada als meus amics” (uns rollets d’albergínia farcida de carn amb pernil i gratinat de betxamel), 14,00... A l’apartat per continuar hi trobem: el “chuletó” de bou cuit a la pissarra de pedra, 22,50; guisat clàssic de vedella amb ceps i camagrocs, 17,50; el cabrit cuit al forn amb un llit de patata i un suquet amb poma 22.50; peus de porc a la sal grossa, 16,00... I, molt especialment, peixos salvatges i mariscs a la brasa, amb un toc molt especial de llenya. A l’hora de les postres, crema catalana a l’antiga (elaborada amb ous de corral propi), els bunyols de poma amb crema cremada i cullerada de gelat de canyella, o la pastisseria de la Sisca, entre d’altres.

Independentment d’ésser uns enamorats de la cuina basada en el producte, en Joan, gran coneixedor dels vins de tot arreu, dedica una gran feina promocionant i divulgant una cultura de vi que apart d’ésser el seu “jovi” transmet i fa disfrutar al comensal. I a la vegada fa un gran treball i una molt bona promoció dels vins de les nostres comarques.
En definitiva, un bon restaurant tradicional per gaudir de la bona cuina, en un lloc tranquil, còmode i agradable. Són ja trenta anys els que la família Pàmies vénen oferint una acurada mostra de la gastronomia catalana.

Direcció: 43312 L'Arbocet. Telèfon i fax: 977 83 75 91. Tanca diumenge nit i dilluns, del 15 al 30 d'octubre i de l’1 al 15 de febrer. Horari: de 13.00 a 15.00 i de 20.30 a 22.30. Targetes de crèdit: 4B, Diners, Master Card, 6000 i Visa.
Fèlix Llovell - 17/03/2009 - 22:50h
Josep
06/09/2010
23:38
Poques paraules per descriure tant . Exelent
Visita obligada una vegada a la vida com a minim
René Egloff
01/09/2009
18:07
El Celler de l'Arbocet es un Restaurant authentica, und ambiente mervillosa y la comida es especial, muy fina y un cran classe. Gracias a Joan y su equipo. René
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.